Sárga pontok a kimosott ruhákon! (beszélgetés)
Sziasztok. Én is ezt tapasztaltam a tominál...
most már én is folyékonnyal mosok...
Igen, akkor a por lehet a baj mert rafroccsen a szaraz ruhakra egy keves vizzel amivel a gep kiszedi a mosoporos fakkbol.
Azert en nem dobnam ki, csak probald meg vizes ruhakkal. Eleg bevizezni oket mielott a gepbe rakod, es a mosoport egy kis meleg vizzel keverd el hogy feloldodjon es igy rakd a mosoporos fakkba
Ha hasznalsz folttisztito adalekod vagy por mososzert akkor ha nem oldodik fel rendesen, a meg szaraz ruhakat kifakithatja. Altalaban a mosogep pici vizet tolt egyszerre es mar adja is hozza a mososzert es forog is szoval a meg szaraz ruhan ezt muveli sajnos a por mososzer vagy hipo vagy folttisztito.
Ha csinalsz elomosast mososzer nelkul vagy eleve mar vizes (vagy beaztatott) ruhakkal inditod el a gepet akkor ezeket nem tudja ugy bepottyozni a mososzer mert a vizes feluleten kicsit feloldodik.
Nem a gep hibaja a mososzere. Esetleg folyekony mososzert is hasznalhatsz de folttisztitokat csak a mar vizes ruhara
Végül is nem tudom mi lehet a baja:(
De remélem semmi komoly!
Lehet hogy régi a mosógéped?
Volt már szürke folt is rajta?
További ajánlott fórumok:
- Hol szárítod a kimosott ruhákat télen?
- Büdösek a kimosott ruhák... :(
- Hogyan lehet megszabadítani legkönyebben a ruhákat a kimosott papírzsebkendőtől?
- Hideg eljárásos szappankészítés után az edényeket mivel, mikor és hogyan mossátok el? Hova öntitek a szappanelőzetes kimosott trutyit? És ..
- Mit tegyek, ha a kimosott tollkabátomban helyenként összeállt a toll? Kidobjam vagy megmenthető?
- Hogyan szárítsam a mosógépben kimosott edzőcipőt?