Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Salátabab, ez van irva a zacskóra, nagyszemű, fehér és tarka szinű bab van benne, kell ezt is áztatni? fórum

Salátabab, ez van irva a zacskóra, nagyszemű, fehér és tarka szinű bab van benne, kell ezt is áztatni? (tudásbázis)


2012. febr. 22. 00:11

És milyen finom!


Most fogyott el a babgulyás belőle.

2011. júl. 22. 12:55
Ha száraz akkor be kell áztani de mindenre felhsználható
2010. aug. 27. 12:18

Halihó!

Ez a bab ez a nagyszemű salátabab jó a babgulyásba is? Holnapra bográcsba ezt vettem, olyan guszta, gondolom attól ugyanolyan mint a sima ugyi?

2010. jan. 17. 13:45
Ha este leáztatod, és másnap ha el kezded főzni, amikor felforrt a víz, tegyél bele egy késhegynyi szódabikarbónát, később pedig egy csipetnyi köménymagot (leves esetén). Ettől egy picit habzik ugyan, de szétdobja majd a héját és a "mellékhatás" eltávozik. Így könnyebben is fő meg és szél sem keletkezik. 100 éves recept...
2009. dec. 24. 09:30
nem, de érdemes :D
2009. dec. 24. 07:40
Szerintem az ilyen száraz, zacskós cuccokat mindig áztatni kell. Csak a mirelit babot nem kell áztatni.
2009. dec. 24. 07:34

[link]

ezen az oldalon majdnem alul a salátabab felirat alatt van amire gondolok, ez az első, zöld zacskós.

2009. dec. 24. 07:31
Salátabab, ez van irva a zacskóra, nagyszemű, fehér és tarka szinű bab van benne, kell ezt is áztatni?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook