Salátabab, ez van irva a zacskóra, nagyszemű, fehér és tarka szinű bab van benne, kell ezt is áztatni? (tudásbázis kérdés)
8. ReeeceFice
2012. febr. 22. 00:11
És milyen finom!
Most fogyott el a babgulyás belőle.
7. gevi1931
2011. júl. 22. 12:55
Ha száraz akkor be kell áztani de mindenre felhsználható
6. Nana2
2010. aug. 27. 12:18
Halihó!
Ez a bab ez a nagyszemű salátabab jó a babgulyásba is? Holnapra bográcsba ezt vettem, olyan guszta, gondolom attól ugyanolyan mint a sima ugyi?
5. a14deb9047
2010. jan. 17. 13:45
Ha este leáztatod, és másnap ha el kezded főzni, amikor felforrt a víz, tegyél bele egy késhegynyi szódabikarbónát, később pedig egy csipetnyi köménymagot (leves esetén). Ettől egy picit habzik ugyan, de szétdobja majd a héját és a "mellékhatás" eltávozik. Így könnyebben is fő meg és szél sem keletkezik. 100 éves recept...
4. f303be5590
2009. dec. 24. 09:30
nem, de érdemes :D
3. andi6020
2009. dec. 24. 07:40
Szerintem az ilyen száraz, zacskós cuccokat mindig áztatni kell. Csak a mirelit babot nem kell áztatni.
2. 1ce47ad5cd
2009. dec. 24. 07:34
ezen az oldalon majdnem alul a salátabab felirat alatt van amire gondolok, ez az első, zöld zacskós.
1. 1ce47ad5cd
2009. dec. 24. 07:31
Salátabab, ez van irva a zacskóra, nagyszemű, fehér és tarka szinű bab van benne, kell ezt is áztatni?
További ajánlott fórumok:
- Puha rántott csirkemellet szeretnék sütni, azt hallottam, fokhagymás tejbe kell áztatni, de meddig? Mennyi ideig kell sütni? Egyéb tippek?
- A lencsét mindenképp be kell áztatni főzés előtt?
- Az új törölközőt beszoktátok áztatni mielőtt használjátok?
- Melyik alkoholnak van semlegesebb íze, amibe aszalt/kandírozott gyümölcsöt be lehet áztatni?
- Fasírt készítésekor meddig kell áztatni a zsömlét?
- Tortába való mazsolát mibe és mennyi ideig kell áztatni?