Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sajtos-tejfölös göngyölt hús recept

Sajtos-tejfölös göngyölt hús recept

A Sajtos-tejfölös göngyölt hús hozzávalói:
8 szelet hús (fehérpecsenye, csirke- vagypulykamell, sertéscomb)
8 szelet füstölt tarja
8 kis rúd sajt
1 pohár tejföl

bors
olaj
fokhagyma
pirospaprika


A Sajtos-tejfölös göngyölt hús elkészítési módja:
A húsokat kiklopfolom, majd enyhén sózom, borsozom. Mindegyik szeletre fektetek egy szelet tarját és egy kis rúd sajtot. Feltekerem, majd fogpiszkálóval rögzítem. Tűzálló tálba sorba belefektetem a kis tekercseket. Enyhén meglocsolom olajjal. A tejfölt egy kis borssal, pirospaprikával és 1-2 gerezd áttört fokhagymával kikeverem, a húsokra kenem. Így sütöm - a hús fajtájától függően - 40-50 percig. A végén megszóróm egy kis sajttal, és még 5 percre visszateszem a sütőbe.

Köretként kukoricás rizst ajánlok.


Kategória: Húsételek receptjei


A sajtos-tejfölös göngyölt hús elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook