Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Sajtos rántott patisszon recept

Sajtos rántott patisszon recept

A Sajtos rántott patisszon hozzávalói:
1 db patisszon

20 dkg sajt
liszt
tojás
zsemlemorzsa
olaj


A Sajtos rántott patisszon elkészítési módja:
Egy közepes patisszont meghámozunk, és kb. fél centi vastag szeletekre vágjuk, kicsit megsózzuk, fél óráig állni hagyjuk, majd a nedvességet leitatjuk róla. Két szelet patisszon közé egy vékony szelet sajtot rakunk, majd a szokásos módon duplán panírozzuk: liszt, tojás, zsemlemorzsa, tojás, zsemlemorzsa. Bő, forró olajban mindkét oldalát pirosra sütjük. Tartármártással, rizzsel tálaljuk.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A sajtos rántott patisszon elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook