Majoránnás-mustáros nyúlmáj recept
A Majoránnás-mustáros nyúlmáj hozzávalói:50 dkg nyúlmáj
1 fej hagyma
2 ek liszt
5 ek olaj
2 ek mustár
törött bors
morzsolt majoránna
só
A Majoránnás-mustáros nyúlmáj elkészítési módja:
A nyúlmájakat megmossuk, kb 4 darabra vágjuk, megszárítjuk. Minden darabot megkenünk mustárral, és megszórjuk törött borssal, majd lisztben megforgatjuk. Egy nagy serpenyőben olajat forrósítunk és a lereszelt hagymát megfonnyasztjuk benne, ezután a lisztes májdarabokat ráteszzük, majorannával megszórjuk, és letakarjuk egy fedővel. Megsütjük az egyik oldalát (kb. 5 perc), ezután átfordítjuk, és a másik oldalukat is megsütjük. Ha elkészült megsózzuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: cirmesitompika, 2009. aug. 24. 08:46
A majoránnás-mustáros nyúlmáj elkészítési módja és hozzávalói.