Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Sajtos-gombás halfilé recept

Sajtos-gombás halfilé recept

Elkészítési idő 50 perc

Kalória 340 kcal

A Sajtos-gombás halfilé hozzávalói:
4 szelet tengeri halfilé
10 dkg gomba
10 dkg sajt
2 dl tejszín
1 db vöröshagyma
2 ek petrezselyem
3 ek vaj

bors


A Sajtos-gombás halfilé elkészítési módja:
A halszeleteket megmossuk és hagyjuk megszáradni. Sóval borssal fűszerezzük. Tűzálló tálat kivajazunk, belefektetjük a halszeleteket. A vöröshagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk és vajon üvegesre pirítjuk. A gombát megtisztítjuk, felvágjuk és a vajon megpároljuk. Hozzáadjuk a petrezselymet, sót és borsot, majd felöntjük a tejszínnel. A halra öntjük, tetejére reszeljük a sajtot. Előmelegített sütőben addig sütjük, míg a sajt kicsit megpirul a tetején.

Köretként főtt rizst vagy sült burgonyát kínálunk hozzá.

Nehézségi fok:közepesen könnyű

Árfekvés:közepesen drága


Kategória: Halas ételek receptjei


A sajtos-gombás halfilé elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook