Málnás banánleves recept
15 perc
400 kcal
4 db banán
0,5 citrom leve és héja
5 ek méz
2 dl tejszín
1 csipet örölt fahéj
2 dl almalé
20 dkg málna
A Málnás banánleves elkészítési módja:
A banánokat meghámozzuk, kockára vágjuk és a citromlével, a lereszelt héjával, mézzel almalével, őrölt fahéjjal leturmixoljuk. Belekeverjük a tejszínt. Tálakba töltjük és egyenlően elosztjuk rajta a megmosott málnaszemeket.
Mentalevéllel díszíthetjük.
Nehézségi fok:nagyon könnyű
Árfekvése:közepesen drága
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: Rika1, 2008. jan. 6. 18:01
A málnás banánleves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.