Sajtos darált hús rántva recept
A Sajtos darált hús rántva hozzávalói:1 kg lapocka
20 dkg trapista sajt
1 tojás
só
őrölt bors
liszt
tojás
zsemlemorzsa
étolaj a sütéshez
A Sajtos darált hús rántva elkészítési módja:
A húst megdaráljuk sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk a lereszelt sajtot és a tojást. Jól összekeverjük. A masszából gombócokat formálunk és a kezünkkel egyenletesen ellapogatjuk (ne túl vékonyra). Hagyományos módon bepanírozzuk, és felhevített olajban mindkét oldalát megsütjük. Köretként hagymás krumlit és savanyúságot kínálunk mellé.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2017. jún. 29. 18:39
A sajtos darált hús rántva elkészítési módja és hozzávalói.