Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Rucás káposzta recept

Rucás káposzta recept

A Rucás káposzta hozzávalói:
4 db kacsacomb
2 evőkanál kacsazsír
60 dkg savanyú káposzta
1 fej hagyma
20 dkg császárszalonna
10 dkg füstölt kolbász

1 csokor friss kapor


A Rucás káposzta elkészítési módja:
A kacsacombokat megtisztítjuk, megsózzuk, majd zsíron hirtelen kisütjük, és félretesszük. A visszamaradt zsírban átsütjük a karikára vágott hagymát, megszórjuk a finomra vágott kapor felével, majd hozzáadjuk a savanyú káposztát is, és pár perc alatt összepároljuk. Egy cserépedény vagy egy kacsasütő aljára szedjük a káposztát, ráfektetjük a combokat, valamint szalonna- és kolbászszeleteket. Megszórjuk a kapor másik felével. Felöntjük 3dl vízzel, és forró sütőben ropogósra sütjük.


Kategória: Egytálételek receptjei


A rucás káposzta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook