Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sajtos csirkesült gombás raguval recept

Sajtos csirkesült gombás raguval recept

A Sajtos csirkesült gombás raguval hozzávalói:
1/2 kg erdei gomba /vargánya,galambica/
1 db vörös hagyma
1 tk fűszerpaprika
1 ek darált paprikakrém
1-2 db paradicsom
2 db paprika
2 gerezd fokhagyma

bors
majoránna
2 ek étolaj
4 db filézett felső csirkecomb

3 ek liszt
1 tk piros porpaprika

A sütéshez:

4 dl étolaj

A csirkecomb tetejére:

1-1 szelet paradicsom
1-1 szelet lapka sajt


A Sajtos csirkesült gombás raguval elkészítési módja:
A gombás ragu készítés: Étolajon a hagymát megdinszteltem, fűszerpaprikával megszórtam és egy-két kanál vízzel felöntöttem. Beletettem a szeletekre vágott gombát és befűszereztem sóval, borssal, majoránnával, egy kis darált paprikakrémmel és hozzá adtam a paprikát és a paradicsomot is. Fél órán belül készre főztem. A csirke sütése: A csirkecombot sóztam,paprikával elkevert lisztbe forgattam,majd étolajban kisütöttem. Egy tepsibe tettem a combokat,rátettem a paradicsom szeleteket és sajttal befedtem. 180 fokra melegített sütőben addig sütöttem, amíg a sajt ráolvadt. http://receptneked.hu/szarnyas/sajtos-csirkesult-gombas-raguval/


Kategória: Húsételek receptjei


A sajtos csirkesült gombás raguval elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook