Sajtos csirkesült gombás raguval recept
A Sajtos csirkesült gombás raguval hozzávalói:1/2 kg erdei gomba /vargánya,galambica/
1 db vörös hagyma
1 tk fűszerpaprika
1 ek darált paprikakrém
1-2 db paradicsom
2 db paprika
2 gerezd fokhagyma
só
bors
majoránna
2 ek étolaj
4 db filézett felső csirkecomb
só
3 ek liszt
1 tk piros porpaprika
A sütéshez:
4 dl étolaj
A csirkecomb tetejére:
1-1 szelet paradicsom
1-1 szelet lapka sajt
A Sajtos csirkesült gombás raguval elkészítési módja:
A gombás ragu készítés: Étolajon a hagymát megdinszteltem, fűszerpaprikával megszórtam és egy-két kanál vízzel felöntöttem. Beletettem a szeletekre vágott gombát és befűszereztem sóval, borssal, majoránnával, egy kis darált paprikakrémmel és hozzá adtam a paprikát és a paradicsomot is. Fél órán belül készre főztem. A csirke sütése: A csirkecombot sóztam,paprikával elkevert lisztbe forgattam,majd étolajban kisütöttem. Egy tepsibe tettem a combokat,rátettem a paradicsom szeleteket és sajttal befedtem. 180 fokra melegített sütőben addig sütöttem, amíg a sajt ráolvadt. http://receptneked.hu/szarnyas/sajtos-csirkesult-gombas-raguval/
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2017. aug. 6. 13:28
A sajtos csirkesült gombás raguval elkészítési módja és hozzávalói.