Sajtos csirke-, illetve pulykamell finomság recept

kb: 60 dkg csirke vagy pulyka mell
só, örölt bors
15 dkg trapista sajt
175 g tejföl
1 db tojás
A Sajtos csirke-, illetve pulykamell finomság elkészítési módja:
a húst vékony szeletekre vágom , , (ha szükséges akkor picit lehet kloffolni) só,örölt bors ízlés szerint, esetleg pici reszelt szerencsen dió . . . . ezután lisztbe megforgatni mind két oldalát. . jénai tálba reszelt sajt, húsi,reszlet sajt, hús rétegezve. . . tetejére tejföl, tojás, reszelt sajt keverékét önteni és sütőben megsütni. . .
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 6b94deaef4, 2009. márc. 21. 13:25
A sajtos csirke-, illetve pulykamell finomság elkészítési módja és hozzávalói.