Sajtkrémmel töltött padlizsánrolád recept
A Sajtkrémmel töltött padlizsánrolád hozzávalói:1 padlizsán
1 evőkanál olívaolaj
só, fekete bors
2 evőkanál kecskekrémsajt
6 evőkanál tejszínes krémsajt
1 fokhagymagerezd
1 evőkanálnyi apróra vágott kakukkfű
3, olajban eltett aszalt paradicsom
A Sajtkrémmel töltött padlizsánrolád elkészítési módja:
A padlizsán két végét levágom és hosszában elfelezem. A két fél padlizsánból 3-3 hosszú szeletet vágok. Egy tepsibe sütőpapírt fektetek és egymás mellé teszem a padlizsánszeleteket. Olívaolajjal megkenem, sózom, borsozom őket. 190 fokra előmelegített sütőben 15 perc sütés után megfordítom a szeleteket, sózom, borsozom ezt az oldalukat is, és még 10 percig sütöm. Összekeverem a kétféle sajtkrémet a finomra zúzott fokhagymával, a kakukkfűvel. A paradicsomokat félbevágom. A padlizsánszeleteket megkenem a fokhagymás sajtkrémmel, rájuk teszek egy-egy aszalt paradicsomot, és feltekerem a szeleteket.
Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2018. okt. 19. 14:50
A sajtkrémmel töltött padlizsánrolád elkészítési módja és hozzávalói.