Sajt és körözött alatt sült hús recept
A Sajt és körözött alatt sült hús hozzávalói:80 dkg sertéskaraj,
50 dkg túró - ízlésünk szerint körözöttnek elkészítve,
20 dkg sajt,
só,
bors,
liszt,
olaj,
pirospaprika.
A Sajt és körözött alatt sült hús elkészítési módja:
A húst felszeletelem és kiklopfolom, sóval, borssal fűszerezem. Lisztbe forgatva kevés olajon hirtelen átsütöm. Egy tepsit kiolajozok, és egymás mellé szorosan téve belesorakoztatom a kisült hússzeleteket. A túróból körözöttet készítek, és a húsokra púpozom. A sajtot a tetejére reszelem. Előmelegített sütőben kb. 40 percig sütöm. Burgonyasalátával tálalom.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: tinendo, 2008. okt. 27. 21:07
A sajt és körözött alatt sült hús elkészítési módja és hozzávalói.