Sajt alatt sült hagymás karaj recept
A Sajt alatt sült hagymás karaj hozzávalói:8 szelet karaj,
1 nagy pohár tejföl,
1 kanál mustár,
őrölt bors,
4 fej hagyma,
25 dkg trappista sajt,
só,
olaj.
A Sajt alatt sült hagymás karaj elkészítési módja:
A karajt kiklopfoljuk, besózzuk, olajozott tepsibe rakjuk, rászórjuk a karikára vágott hagymát. A tejfölt összekeverjük a mustárral és a borssal, majd egyenletesen elosztjuk a húson. A sajtot lereszeljük, a húsra szórjuk. A tepsit letakarjuk alufóliával, közepesen meleg sütőbe tesszük kb. 1 órára, majd a fóliát levesszük, és pirossa sütjük.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: tinendo, 2008. okt. 16. 10:44
A sajt alatt sült hagymás karaj elkészítési módja és hozzávalói.