Sajnálom a főnökömet (beszélgetés)
Nincs képem.
Csak mottóm van: "A siker az emberek akaratánál kezdődik"
Mi inkább a fotókat nézzük meg. Ha valaki bikinis képet rak fel magáról, nem biztos, hogy behívjuk.
Meg próbáljuk leszűrni, hogy mennyire rendezett az illető.
Tudom, hogy meg szokták nézni a munkaadók, de csak a barátokkal, ismerősökkel levelezgetek a közösségi portálokon.
Rám nézve semmi rossz nem lehet ott sem, ha csak nem az, hogy mivel otthon vagyok lehet, hogy úgy gondolják, hogy munkaidőben ott lógok?
Köszönöm, erre még nem gondoltam.
De vannak olyan oldalak, ahol regisztáltam magam.
Rengeteg önéletrajzot küldtem már el, de sajnos még nem sikerült állást találnom.
Ezzel kapcsolatban: fősulis koromban én is így találtam suli melletti munkát, méghozzá egy minisztériumban. Elvileg 3 hónapra szólt a szerződésem, de meghosszabbították, így elég sokáig dolgoztam ott, sőt még 1 évre rá is hívtak oda.
Másik: ez ronda dolog tudom, de mi pl. a jelentkezőket megnézzük a közösségi portálokon. Sok mindent elárul magáról, ha fenn van.
úgy látszik, ez tömegjelenség.. simán megcsinálja nálunk is kolléga, hogy 9re jön be 8 helyett, és a főnök nem szól semmit... ellenben mi legkésőbb fél 8ra bent vagyunk, megkávézunk, kezdésre átbeszélünk mindent, megy mindenki a maga dolgára...
mondjuk én azt mondom: ha rendesen elvégezték a dolgukat és mindent megcsináltak, kit érdekel? de pl nálunk erről szó sincsen://
Sziasztok!
Ha már munkahellyel kapcsolatos a téma...
Nem tudna nekem valaki segíteni munkahelyet találni?
ezzel egyetértek, de ezt meg lehet szerintem beszélni.
nálunk tényleg az van, hogy ha "holtidő" van, akkor 2környékén hazaengedem a lányaimat.
Cserébe viszont tényleg elvárom, hogy ha olyan a munka, akkor tovább maradjanak. Bár, ez nem is elvárás, mert mindig így szokott történni.
Mondjuk én szeretek egyedül benn lenni, mert jobban tudok haladni akkor a munkával.
Bár, most babázom, de az elmúlt 4,5 évben így volt nálunk.
apró célzásokat tennék első körben a kollégáknak, de semmi esetre sem a főnöknek.
utalnék arra, hogy a főnök mindig visszanéz és senkit nem szokott már benn találni, vagy valami hasonló megjegyzéseket ejtenék el.
hátha, ettől észhez térnek.
én a másik székben ülök, azaz vezetek egy kisebb osztályt. a munkaidőnk fél8tól 4ig tart. és nagyon utálom, hogy ha valaki fél8 után esik be vagy már 4kor a folyosón van.
Mikor szólok ezért, mindig sértődés van.
Ha valakinek dolga van, szól és elengedem. Ha szól, hogy később tud jönni, nincs gond, de a pár perces késéseket vagy korábbi elmeneteleket utálom.
Na meg ha nyugi van, én szoktam őket hazaküldeni.
Sziasztok!
Kiváncsi vagyok, hogy mi a véleményetek.
Sajnálom a főnökömet. Hogy miért is? Soha nem volt még ilyen rendes-normális-tisztességes-korrekt főnököm. Tisztességesen végzem a rámbízott feladatokat, a munkaidőmet is betartom. Sajnos azonban a főnök ritkán van bent az irodában ezért sokan azt hiszik, hogy maguk uruk, azt csinálnak amit akarnak...és amikor úgy gondolják hazamennek. Ezt természetesnek gondolják. Na ezért sajnálom szegényt, mert miközben ő pozitívan áll hozzánk, a többiek jól "hülyének" nézik. Nem vagyok spicli, de szerintem ez már túlzás....nem becsülik meg ezt a munkahelyet, pedig ritkán találni ennyire korrekt főnököt.