Ryanair-nél mennyire fér még bele a csomagom kézipoggyászba? (tudásbázis)
Ha a honlapon feltuntetett szabalyokat betartod, nem tudnak beledkotni.
A check-in nagyon regota igy mukodik, sot a beszallokartyat is magadnak kell kinyomtatni, valamit elneztel szerintem, mert a valtozasokrol mindig ertesitenek e-mailben.
A ryanair az egyik legszemetebb légitársaság. Készülj fel, hogy mindenbe beleköthetnek. De ha szerencséd van, akkor békén hagynak.
Ebbe azt értsd, hogy lehet, hogy Pesten nem kötnek bele a kerekekbe, de lehet, hogy mikor visszafelé jössz, akkor az ottani reptéren igen. Még jó, hogy az ottani ismerőseimnél ott tudtam hagyni a cuccomat!
Én már jártam velük így.
Máskor meg úgy jártam: megvettem az oda-vissza jegyemet és amikor vásároltam illetve amikor kirepültem még nem volt kötelező az online check-in. Valamikor a kinttartozkodásom alatt lett az. És kint csak plusz 20 eur megfietése mellett engedtek fel a gépre, mondván, hogy ez a díja a becsekkolásnak, ha nem teszem meg a neten. ( És ezt a szabályt jóval azután hozták, hogy én megvettem tőlük a jegyet, és az után, hogy leutaztam az odautat. Nem volt nálam csak 5 eur. Szerencsére egy magyar útitárs tudott adni én meg forintban ki tudtam fizetni itthon. De ha nem tud adni, akkor én speciel ottmaradtam volna és gőzöm nincs, hogyan jutottam volna haza!!!!
Szóval mindenre felkészülhetsz! Én azóta nem vagyok hajlandó velük utazni! Hiába a legolcsóbbak. Nekem ennyi ideget nem ér meg.
Másko
De bele fognak.
Engem egyszer nagyon durván megb..tak emiatt. Ugyanis a kerekektől nem fér bele a bőrönd, tehát nem szabvány. Amiket a piacon árulnak, nem kabintéri szabványok,csak rámondják. ha a kerekek nem közvetlen a bőrönd alatt helyezkednek el, hanem kiállnak, nem szabány méretűek.
55x40x20-as poggyászt lehet felvinni.
az enyém: 55x38x20+ a bőrőnd kerei... :S nem fognak belekötni,hogy pont a határeset vagyok?
További ajánlott fórumok:
- Repülőgépen a kézipoggyász tartalma?!!!
- Arcradír, hajvasaló mehet kézipoggyászba?
- Hány kg-os csomagot lehet feladni a repülőn, és hány kg-os lehet a kézipoggyász?
- Miért változnak óráról órára a repülőjegyek árai? Ryanair-nél délelőtt néztem, most le akartam foglalni, de 10.000 Ft-tal több lett az ára!
- Mit lehet a kézipoggyász tartalma repülőgépen?
- Mennyire veszik szigorúan a poggyász méretét a Ryanair-nál?