Rumos torta recept

A Rumos torta hozzávalói:
6 db tojás
6 kanál cukor
6 kanál liszt
3 kanál rum
15 dkg vaj
4 tojás sárgája
10 dkg porcukor
3 dl édes tejszín


A Rumos torta elkészítési módja:
6 tojásból, lisztből, cukorból tortát sütünk. Deszkára tesszük, ha kihűlt a tetejéből levágunk egy vastag lapot. A torta közepét kivájjuk úgy, hogy alja és oldala maradjon. A kiszedett tésztát összemorzsoljuk, megöntözzük a rummal. A margarint habosra keverjük a porcukorral, a 4 tojás sárgájával és hozzáadjuk a rumos piskótát. A kivájt formába töltjük. Ráfektetjük a felső lapot. Tálalás előtt bevonjuk tejszínhabbal.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A rumos torta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook