Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Rubint Réka videótár? fórum

Rubint Réka videótár? (beszélgetés)

aug. 9. 15:59
Most meg hazajöttem a munkából; beléptem a felületre, de eltűntek a videók. Csak pár darab van fent és angol megnevezéssel. Kár érte, mert többet ki lehetett volna hozni ebből a videótárból. Nem csak úgy feltölteni a nem jó minőségben felvett tornákat. Hiányolom a 40 perces videókat is.
aug. 7. 12:33
+ hangtálas meditáció: borzasztó a videó hangminősége. Szerintem többet árt, mint használ
aug. 7. 12:28

ÖSSZEFOGLALVA: számomra óriási(!) csalódás a Videótár. Ezt jobban át kellett volna gondolni! Vagy várni, amíg normálisan elkészül a felület. Biztos, hogy nem fogok továbbra is előfizetni. Kb. 3000 forintom bánta. Mindegy, legalább nem csokira költöttem. Nem hiszem, hogy a maradék időt is kihasználom. Így ezt a pénzt kidobtam az ablakon.

Amit viszont nem értek, azok a FANATIKUS követők! Én is régen tornáztam Rékára, ami jó volt. De itt egy borzasztóan igénytelen felületet kapsz és van, aki ezért megőrül, mert őrülten imádja!

Remélem, hogy segíthettem, de ha van kedved, akkor nyugodtan fizess elő rá.

aug. 7. 12:28

NEGATÍVUM

1.) Igénytelen minőségű tornák! Van olyan tornája, amit egy nyaraláson (talán Thaiföld) vett fel árnyékban. Nem is látod, hogy mit csinál. A kis rádión nyomja alá rossz minőségben a zenét; valamint fel sem áll. Csak a földön emelgeti a lábát.

2.) Átgondolatlan az egész. Össze-vissza tornázik. Az 1 órás tornái unalmasak és meg se kottyan. 4 lábemelés hátra könyökhajlatba beszorított súlyzóval, majd gyorsan feláll és mást csinál. Követhetetlen. Egy nagy KATYVASZ az egész! Olyan mintha már futott volna előtte és ki lenne fáradva. Lenyom egy 1 órás tornát, ami minőségben igencsak elmarad a DVD-itől. Látni rajta és érezni, hogy fáradt! Talán futás előtt kellene tornázni.

3.) A Videótár meg se(!) közelíti a korábbi DVD-it. Sem minőségben, sem a gyakorlatok hatékonyságában.

4.) Nincs kipróbálási idő. Kb. 2 hete lehetett beváltani egy 1 hetes ingyen kupont, de pont nyaraláson voltam, így lemaradtam. A külföldi oldalaknál mindnél van 1-2 hetes kipróbálási hét, ingyen!

5.) Az unokahúga, Rella igényesebb videókat tesz föl a Youtube csatornájára, tök ingyen.

6.) Az otthoni garázsban felvett videói nyomasztóak. Sötét a felület, sötét a videó és van, hogy sötét színű (lila&fekete vagy sötétzöld) ruhát is vesz fel hozzá. Azokra nem is edzettem.

7.) UNALMAS a zene! Megvett kb. 2 db 60 perce mixet és arra tornázik a Covid óta. Idegesítő! Próbáltam saját zenét alá tenni, de akkor meg követhetetlen, mert hallgatni kell, hogy mit mond, mert össze-vissza ugrál egyik gyakorlatból a másikra. Nemhogy csinálna többet a gyakorlatból, mint a régi videóin, nem! Ebből csinál 4-et és a másikból 8-at…

8.) HITELTELEN! Fut & edzőteremben edz nagy súlyokkal gépeken. Nem akarok olyan izmos testet, mint az övé, de ezek az 1 órás semmilyen tornák nagyon gázak!

9.) Túl sok a kellék 1 tornán belül. A legtöbb 1 órás tornájához kell: matrac, 1 kg és egy nagyobb súlyzó, gumiszalag, kicsi loop, nagy loop, szék. Van hogy még steppad is. Most komolyan a sportszergyártók fizetnek neki ezért? De nem ez az idegesítő, hanem hogy alig használja ezeket a cuccokat. Elmondja az elején, hogy szüksége lesz erre meg arra. És kb. 2X8-at emelget vele, majd már nem is kell és mint korábban írtam átmegy egy másik gyakorlatra. Akkor minek tette bele ezt a gyakorlatot az 1 órába???

10.) Sztártorna! Atyavilág! A „ZS” kategóriás celebeket ne nevezzük sztároknak. Valamelyik pedig annyira elviselhetetlen, hogy nem is bírtam rá tornázni (Demcsák, Küllő Babett…).

11.) Beharangozta a facebook/insta postjában, hogy a régi DVD-ék is fent lesznek. Nos sikerült feltölteniük Norbi 30+ évvel ezelőtti Földön-Vízen-Levegőben tornáját.

12.) Értelmetlen Challenge és főzés videók

13.) A korábban youtube-ra feltöltött tornák is fent vannak úgy „eladva”, hogy új tornák!

14.) Azt hazudta, hogy ellopták a youtube oldalát és utána csinálta a videótárat és feltöltötte oda azokat a videókat.

aug. 7. 12:27

Az időbeosztásom miatt örülök, ha van időm otthon tornázni, így gyakran tornázom régi DVD-ékre, valamint több online felületet is kipróbáltam (Tracy Anderson, Ballet Beautiful, Jillian Michaels, Davina, Hamelin D’Abell…). Így adtam egy esélyt (kár volt!) Rubint Réka videótárjának. 2990 forintom/hó bánta! 😊

Régebben tornáztam pár „Réka videóra” (Add Önmagad, Add Önmagad 2., Napi 20 perc stb…). Azok még tényleg jók voltak. És azokat tényleg szerettem (kivéve a háttérben lötyögő még mindig/állandóan(!) túlsúlyos Hamwai/Halmosi/Haraszti(???) PG-t)

Ez az ÉN(!) véleményem:

- itt megjegyzem, hogy ez az én véleményem, Te nyugodtan próbáld ki, ha van kedved hozzá!

- egy szóval jellemezném a felületet: IGÉNYTELEN!

- 8 nap után lejelentkeztem, de még használhatom a maradék időre a felületet.

POZITÍVUM:

1.) Jó az elgondolás, vagyis megfizethető áron otthon tornázni. A megfizethető kategóriába tartoznak az alábbi külföldi oldalak: Jillian Michaels, Ewa Chodakowska, Joe Wiks, Davina. Megfizethetetlen (már pofátlanul drága): Ballet Beautiful, Tracy Anderson.

2.) Jó ötlet, hogy vannak 20-40-60-90 perces tornák.

3.) Jó ötlet a nyaraláson rögzített napfényes/tengerpartos/vidám torna (de a videóanyag rögzítésének minősége… No Comment!)

márc. 23. 21:47
Felejtsd el! Izületgyilkos ugri-bugri, minden koncepció nélkül, féloldalas és helytelen kivitelezéssel! Az internet telis-tele van, KÉPZETT! szakemberekkel, ráadásul akár ingyen.
14. Csillagszem38 (válaszként erre: 13. - Hpetra22)
márc. 20. 12:29
Katasztrófa!!!
13. hpetra22 (válaszként erre: 12. - Csillagszem38)
márc. 19. 12:39
A szakmában mindenki tudja, milyen.
12. Csillagszem38 (válaszként erre: 10. - Hpetra22)
márc. 19. 07:54

Abszolút egyetértek, felháborítónak találom én is azt, amit az a nő művel!

Én 11 évvel ezelőtt kerültem bele ebbe a világba, és amikor kezdtek felszedni a tudást, teljesen ledobbentem azon, amit az RR csinál. Sosem felejtem el, de tényleg tátva maradt a szám. Én azt hittem, hogy ő a szakma topja. Szabályosan sokkolt mikor arra rájöttem mekkora borzalom!!

11. Lady Lavender (válaszként erre: 10. - Hpetra22)
márc. 19. 07:47

Egy jo begyujtas kell, es tudnia nyujtani utana. Meg hogy melyikbol tobbi es bevesebb. Ha sportolo vagy tudod.

Biro Ica sem volt jobb.

De Beres Alexandra rulez. Reggelente Jo.

márc. 19. 07:38

Komolyan mondom, 3000 forint is kidobott pénzt erre. RR-ban nincs megfontolt koncepció, tervezettség, szakmai megalapozottság.

Saját bevallása szerint is véletlenszerűen találja ki, miket csinál egy-egy torna alatt. Aki ebbe igazi, szakmai tudást teszt, az előre megtervezi melyik testrészt, hogyan, mire építve mozgatja át és mennyiszer. Szakembernél nem fordulhat olyan elő, hogy egyik oldalra például kevesebbet csinál, mint a másikra.

RR 23 éve szerzett egy OKJ alapfokú sportoktatói papírt, azóta nem képezte magát. A férje dettó, csak neki szerintem még papírja sincs. Ugyanazt csinálják, amit 23 éve és azt is rosszul kivitelezve. Pedig ez az terület is nagyon sokat fejlődött. Nézd meg inkább a rokonukat, Rellát, már 100x lehagyta a nagynénit, mert tanult, képezte magát.

A két Schobert testalkatát hasonlítsd össze Béres Alexandráéval, Katus Attiláéval, hasonló kaliberű nagy tudású, igazi szakemberekével és látni fogod, hogy a saját testükön is ott van már a szakmaiatlanság nyoma. De ne a retusált, filterezett képeket nézd, hanem a valódiakat!

9. asztanaviszta (válaszként erre: 3. - Amaunet)
márc. 17. 16:57

Nem kell étrend kiegészítő.

Kevesebb kaja, több mozgás.

Igaz, ha havi 3 ezret kiadsz erre, azt már nem tudod evésre fordítani.

márc. 17. 09:08

Vakok között félszemű a király...

Keress szakmailag hitelesebb személyt inkább! A youtube meg csurig van ingyenes tartalommal.

7. Lady Lavender (válaszként erre: 6. - Lady Lavender)
márc. 16. 11:13
Es amugy a "visìt" az ne add fell!
6. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Sole08)
márc. 16. 11:11

Nekem 100000 eves videoim vannak. Tudom a hibakat. Es meg minding szeretem elovenni.

En nem izomra gyurok, csak reggelente egy torna.

Beres Alexandra is jatszik nàlam.

Regen anyammal Beres Icat csinaltunk.

Tok mindegy, csinald!

márc. 16. 01:02

Kemény a csaj! 💪👩🏼

[link]

márc. 15. 22:32
Dugig van a youtube jobbnál jobb videókkal, jobbakkal mint amit az a nő tud, szerintem felesleges pénzkidobás
3. Amaunet (válaszként erre: 1. - Sole08)
márc. 15. 22:09

Nekem nincs, de úgy gondolom, hogy 3 ezer/hó nem sok érte.

Inkább ez, mint mindenféle étrendkiegészítők.

2. Csillagszem38 (válaszként erre: 1. - Sole08)
márc. 15. 20:40
Annyit sem ér!
márc. 15. 20:14
Kinek van? Àrban tènyleg csak 3000 ft havonta?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook