Rozsdamentes acél edény... (beszélgetés)
5. 9c8432d068
2011. márc. 28. 18:48
Hogy kell használni az edényt,hogy ne színeződjön el? Mit nem szabad készíteni benne?
4. Gavrilo1
2011. márc. 26. 15:58
lehet benne mindenféle zsiradék hozzáadása nélkül is húst sütni. felteszed melegedni és cseppróbánál amikor a vízcseppp szalad a felületén akkor jó. Ilyenkor jó beletenni a hússzeleteket. Oda fog ragadni, pirulni, de amikor lezárult a hús külső felszíne viszonylag könnyen le lehet majd szedni. Utána kell hozzátenni a többi alapanyagot asszerint hogy épp mit készítesz (pl. hagyma a pörkölthöz és felönteni folyadékkal ha olyat készítesz és hozzáadni a fűszereket)
3. 9c8432d068 (válaszként erre: 2. - Andi6020)
2011. márc. 26. 15:00
Fogalmam sincs,csak azt tudom,hogy mindenféle tűzhelyen használható.
2. andi6020
2011. márc. 26. 14:54
típusa?
1. 9c8432d068
2011. márc. 26. 14:44
Nemrég kaptam egy sorozat edényt rozsdamentes acélból,aminek dupla alja van,közte aluminium maggal.
Szeretnék jó tanácsokat kapni a használatával kapcsolatosan.
További ajánlott fórumok:
- Valóban káros mikróban melegíteni? A sógornőm még a tápszerhez a vizet is mikrózza. A szilárd táplálékot is műanyag edényben mikrózza. Baj?
- Mosogatószer ízű edények a mosogatógépből
- Rozsdamentes acél edény belseje foltos
- Titán, kerámia, teflon, esetleg rozsdamentes nyeles serpenyő a praktikusabb?
- Kb 2 hetes rozsdamentes mosogatótálcán szürkés foltok jelentek meg. Mivel tudom eltávolítani?
- Vásárlásnál honnan tudhatom biztosan, hogy az edény rozsdamentes, és nem bevonatos?