Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Rozsdamentes acél edény... fórum

Rozsdamentes acél edény... (beszélgetés)


2011. márc. 28. 18:48
Hogy kell használni az edényt,hogy ne színeződjön el? Mit nem szabad készíteni benne?
2011. márc. 26. 15:58
lehet benne mindenféle zsiradék hozzáadása nélkül is húst sütni. felteszed melegedni és cseppróbánál amikor a vízcseppp szalad a felületén akkor jó. Ilyenkor jó beletenni a hússzeleteket. Oda fog ragadni, pirulni, de amikor lezárult a hús külső felszíne viszonylag könnyen le lehet majd szedni. Utána kell hozzátenni a többi alapanyagot asszerint hogy épp mit készítesz (pl. hagyma a pörkölthöz és felönteni folyadékkal ha olyat készítesz és hozzáadni a fűszereket)
3. 9c8432d068 (válaszként erre: 2. - Andi6020)
2011. márc. 26. 15:00
Fogalmam sincs,csak azt tudom,hogy mindenféle tűzhelyen használható.
2011. márc. 26. 14:54
típusa?
2011. márc. 26. 14:44

Nemrég kaptam egy sorozat edényt rozsdamentes acélból,aminek dupla alja van,közte aluminium maggal.

Szeretnék jó tanácsokat kapni a használatával kapcsolatosan.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook