Rozita Rétese. recept
120 perc
A Rozita Rétese. hozzávalói:
50 dkg liszt
4db tojássárgája
3dl tejföl
egy csipet só
negyedkiló csak a LIGA margalin jó +olvasztott zsir
A Rozita Rétese. elkészítési módja:
Ezt az adagot össze gyürni héromrészre osztani és pihentetni jó fél órát utána amilyen vékonyra lehet kinyujtani és megkenni (nem )meleg olvasztott zsirral és feltekerni mint a bejglit utána összetekerni mint egy csigát jó szorosra és a tetejét megkeni zsirral megint pihentetni ez után megint olyan vékonyra nyujtani amilyenre lehet. Egy csigából 3.rud lesz izlés szerint lehet tölteni .Túró cseresznye stb.
Én dupla adagot készitek és a többit lefagyasztom bármikor csak előkapom és lehet sütni.A tojás fehérjéből meg lehet sütni gyümölcs kenyeret vagy más süteményt.Nagyom finom .
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: aranka.varga@freemail.hu, 2009. júl. 1. 15:23
A rozita rétese. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.