Rövidből hosszút szeretnél?:) Itt a helyed! (beszélgetős fórum)
Hajfelvarrás? Pl. a kényes helyeken. Fül körül:))
Láttam már nem egy olyan hajat, hogy oldalt, hátul hosszú, fejtetőn meg rövidebb. Talán így átvészelhető a vészes időszak, bár árban nem tudom, hogy mennyi lenne.
De pl. a szemünk előtt növesztette a haját Lilu is. Nála láttam, hogy csattok, hajpánt, aztán eljutott a mastani hosszig. Szerintem "innen" már egyszerűbb:)
Nah...tipikus női topik!:)))
Nekem rövid bubiból lett megnövesztve.Na ne tudd meg az hogy néz ki,amikor nő le...NEM ÁLLT SEHOGY!!! Aztán lassan lehetett rajta javítgatni.Amikor végre egyenletes lett,akkor még mindig épp hogy csak vállig ért.Hát...sajnos van olyan hossz (főleg,ha a frufrut is lenöveszted),hogy sokáig csak az idegbaj van vele,mert eltűzni,eltűrni nem lehet,viszont frankón kitakarja a kilátást.Na arról nem is beszélve,hogy mi van,amikor fúj a szél...:D
De a lényeg: mindig csak frissitő vágást kértem,úgy kb. havonta és azt nagyon szereti,attól nagyon nő.
Egyébként én pont mostanában gondolkoztam azon,hogy visszanyíratom erre a rövid bubira,csak amikor egy-két helyen elpottyantottam az ötletem,nekiálltak sírni,meg fenyegetőzni(tudod ilyenek,hogy:"többé nem ismerjük egymást!!!" és hasonlók :DDD)Szóval korona marad!:)
Várok mindenkit, akinek tövid(fiús) a haja, de valamiért úgy döntött, hogy hosszú "loboncot" szeretne.
Várok mindenféle hajnövesztési praktikákat, ill. tippeket,ötleteket, hogyan vészeljük át, amikor még nincs hossza a hajunknak, és a hajnövesztési fázisban sehogy nem áll a hajunk:)
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Gyónni szeretnél? Itt megteheted!
- Te szeretnél már babát, de a párod még nem?
- Álmodozzunk...milyen SMS-t szeretnél most kapni? (csak röviden, tömören)
- Mit szeretnél Karácsonyra?