Romlott a hús vagy megehetem? (tudásbázis)
Ez tudományos magyarázatnak tűnik.
Én messze nem értek az ilyesmihez, de tapasztalatból tudom: a nem tökéletes hús kisebb bajt csinál, mint a nem éppen friss zöldség, gyümölcs.
Nekem mindig igazam van. :D
Nem tudom miért, de ha olyan élethelyzetbe kerülnék, hogy választanom kellene romlott hús, vagy romlott zöldség közül, az előbbit választanám.
Kérem a cáfolatokat! :)
Köci :-)
Mit nem szabad enni étteremben?
Pl.Gulyás,hortobágyi palacsinta,milánói
Ezek ál.-tisztelet a kivételnek-az előző heti maradék pörkölt átlényegülései
Nem hiszem:)
Egy időben rozskenyeret ettem, de a pékségben mondták, hogy ne vegyem 2x annyiért, mert kakaóporral van színezve....
Bocsánat, azt hittem az éttermeket hasonlítottad a tetőcserép fejre eséséhez.
Így, egyetértek.
A múlt héten beteg voltam , antibiotit szedtem.
Torkomra, gyulladásra jó volt, de a gyomromnak megártott. Még diétázom.
Erre ezek a történetek nagyon jók, 3-4 kilót akartam leadni. Azt hiszem, menni fog. DDD
Várj, Takszöv, Posta, 1-1 év. A többi óvoda, csak nem 1 helyen. Mint mondottam, még a fővárosban is éltünk 1 évet, ott Budán, a Moszkva tértől kellett menni, Toldy utcai ovi.
A takszövbe nem tudom, miért erősködött Anyukám, de belátta, hogy nem nekem való, mokr 10.000.- forintot elszámoltam.:(
A postán meg telefonközpontban voltam, imádtam.
Akkor még dugdosni kellett a zsinórokat. Csak nem akartam a postai iskolát járni. Én óvónő akartam lenni, csak Anyukám 2 évig ellenkezett.
Neked hány munkahelyed volt 30 év alatt.
Én összeszámolom:
Gyes előtt 2 helyen dolgoztam, gyes után 4 helyen, azaz ez a 4. Akárhogy is számolom ez átlag 5 éve egy helyen, de ugye 10 évet egy helyen dolgoztam. Nem vagyok egy nagy munkahely cserélgetős. Azt a 2 helyet a pincérjedést és knyhalánykodást nem számolom, mert összesen 8 hónap volt, amihez egyébként sok közöm nem is volt...
További ajánlott fórumok:
- Ha a hús nem nyálkás, és nincs elszíneződve, viszont volt kicsi szaga, akkor az fogyasztható még vagy romlott?
- Hogy néz ki a medvehagyma, én azt kaptam vajon? Megehetem?
- Azt hiszem elromlott az egerem. Megjavíthatom? Vagy vegyek irányt az üzlet fele?
- Elromlott a mosógépem, nem forog a dob. Megéri szereltetni vagy újat kell venni? 6 éves a masina.
- Ki tudja, hogy az iskolai hátizsákon elromlott cipzárt mennyiért cserélik ki? Vagy vegyek újat?
- Lézeres szemműtét után vagyok, az eredményeim szerint romlott a szemem. Mit lehet tenni?