Azt hiszem elromlott az egerem. Megjavíthatom? Vagy vegyek irányt az üzlet fele? (tudásbázis kérdés)
bizonyara...:) mar megerdeklodtem az arakat...ami 20 lejtol-100 lejig is megy...(20 lej az 4.5 euro kb)
Nem sok annyira de most ez nekem meg nem hianyzott..:(
Szia!
Szerintem is érdemes inkébb újat venni.
Ha engem kérdezel, én Logitech egeret vennék, optikait.
Szerintem a Logitech a legmegbízhatóbb. 4-5 ezer Ft-ért már vezeték nélkülit is kapsz, 7 ezer Ft-ért vezeték nélküli billentyűzetet és egeret egyben.
(Mi kb. 10 éve csak Logitech egeret és billenytűzetet használunk, baj még nem volt egyikkel sem.)
Na, meg is kérdeztem, programozói cseten:
[Ma - 15:57:26] Murila: Kérdésem lenne Mosolyog Behalhat-e az alaplap attól, ha valaki elromlott görgővel használja az egetet. optikai egérről van szó.
[Ma - 15:58:30] inferno: nem
[Ma - 15:58:53] inferno: ha csak a görgő van elromolva akkor nem
Hát nálunk még nem okozott... és nem is aggódott sosem a párom, hogy okozna. Pedig kicsit ért hozzá, lévén a szakmája.
De látod, itt a hozzáértők azt mondják, hogy beszarhat az alaplap.
Ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz :)
ne is probalkozz vala, mar apro penzert lehet venni egeret, es nem is erdemes vele kinlodni, azonkivul, ha kontakt hibat csinal, tonkre teheti meg az alaplapodat is.
ha erted..
További ajánlott fórumok:
- Ha elromlott az USB-ém elveszik minden adatom? Hogyan tudnám megmenteni?
- Tegnap elromlott a Mozilla. Mitől lassú a számítógépem?
- Hogyan lehet helyrehozni egy elromlott barátságot?
- Nincs meg se az előfizetői szerződés sem a jótállási jegy de elromlott a telefon!Lehet valamit tenni, mert még van rajta garancia!?
- Ki tudja, hogy az iskolai hátizsákon elromlott cipzárt mennyiért cserélik ki? Vagy vegyek újat?
- 2 hónapja elromlott a porszívónk, újra nem fussa,...