Román krémes recept


65 dk liszt,
10 dk dió.
25 dk vaj(ráma)
20 dk p cukor
3 evőkanál méz
1 kávés kanál szódabikarbóna
3 egész tojás
krém:
5 kis doboz tejfől
25 dk darált dió
25 dk porcukor
1 csomag vaniliás cukor
A Román krémes elkészítési módja:
1 éjszakát ha áll hűtőben jobb lesz a tészta,.az egészet jól ki gyúrjuk,és 4 világos lapot sütünk belőle. krém: hidegen öszekeverünk minden hozzá valót ,és tölthetjük a lapokat.(nem kell főzni stb.)
ha 2 sűtőpapir között nyújtod a tésztát,kőnnyebb dolgozni vele.
ha 1 éjszakát áll töltve,úgy lesz nagyon finom a süti.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: kacsa mama, 2009. dec. 15. 07:00
A román krémes elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.