Rokfortos csirke párolt rízzsel recept


40 dkg csirkemell
5 dkg rokfort sajt
500 gr tejfől
őrőlt szerecsendió
só,
liszt
fűszerpaprika
olaj
A Rokfortos csirke párolt rízzsel elkészítési módja:
A csirkemellet vékonyan felszeleteljük, megsózzuk és szerecsendióval bedörzsőljük. Majd paprikáslisztben megforgatjuk. Ezután kevés olajban hirtelen megsütjük. Miután minden szeletet megsütöttünk a maradék olajban felolvasztjuk a rokfortsajtot, és hozzáadjuk a tejfőlt, és jól összekeverjük. Majd a megsült csirkemell szeleteket is beletesszük az így kapott mártásba, és még kb. 5 percig főzzűk. Párolt rízst készítünk mellé.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: e7d58500d8, 2009. nov. 14. 21:50
A rokfortos csirke párolt rízzsel elkészítési módja és hozzávalói.