Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Röhögöm, akiknek a mostani tél is jó! fórum

Röhögöm, akiknek a mostani tél is jó! (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
ma 10:38
Nem igazán tudnak hóembert építeni a most kicsik.
ma 07:29
Szerintem csak polgárpukkasztó akart lenni, ne vegyétek ennyire véresen komolyan.
34. libikóka (válaszként erre: 30. - Smaragdzöld 🐉)
tegnap 16:20

Igen,,attól függetlenül,hogy tényleg bírom ezt azt időt,,, eszembe sem jutott volna így reagálni ha nem ez stílus.

Bár nem is kellett volna:))

33. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:19

A fiatalokon röhögsz akik nem ismerik a valódi telet?

A vizes hó tönkretette a sörsátramat, tehát nekem nem jó az ilyen tél.

Szerencse a szerencsétlenségben , hogy ezért rajtam nem röhöghetsz :)

32. tien (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 16:12

Nekem sem a kedvencem ez a borongós, ködös idő.

A többi ember meg az szeret amit akar .

(Talán,de csak talán a nyarunk nem lesz annyira forró.)

Én már várom a tavaszt ☺️

31. LBO (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 15:55
Sajnálom hogy te csak ezt látod a télben.
30. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 28. - Libikóka)
tegnap 15:27

Most itt az idő, hogy elmondjam: nekem jó, elfogadom. Mert ez van.

Minden évszakban lehetne siránkozni, ha nem kedvünkre való. Túl sok az eső; túl meleg van; a fene egye meg, már megint lehűlt, majd megfagyok; borzasztó ez a szél, stb. Felesleges.

Látod, te még szereted is ezt a mostani időt. Én nem mondom, hogy szeretem, mert sokkal jobban szeretném, ha hideg, napsütéses napok lennének. Viszont eszemben sincs ezen sopánkodni, hogy miért nem a kedvemre való, miért van megint ilyen szutyok idő.

Az pedig, hogy röhögjek másokon, akiknek így is jó (mit tehetnénk) - hát, erre már nincs mit mondanom.

Arra gondolok, hogy a vallomástevő nyárimádó. Talán fricska akart lenni azoknak, akik akkor panaszkodtak. Gondolja: nesze nektek, itt van a sötét, szürke, szutyok idő!

Mindegy, miért gondolja így, nekem ez a röhögés nem tetszik.

29. PöttyösPanka (válaszként erre: 17. - Channa*)
tegnap 15:27
Nem ezt jelenti. Hanem azt, hogy bosszantja, hogy mások örülnek annak az időnek, ami neki nincs kedvére, ezért gondolatban lealacsonyítja őket, és kárörvend rajtuk, hogy ezzel saját maga számára valamiféle erkölcsi fölényt biztosítson, amivel vigasztalja magát. "Szenvedek, mint a kutya ettől a szutykos időtől, de legalább nem vagyok olyan hülye, mint ti, hogy örüljek neki. Ha-ha-ha."
tegnap 15:03

Nekem jó,,sőt szeretem.

Tessék,,,pont nem érdekel min vihogsz.

27. Lady Lavender (válaszként erre: 26. - Lady Lavender)
tegnap 14:03
Mert az agy szelektqlqsra is kepes.
26. Lady Lavender (válaszként erre: 25. - Szeretekolvasni)
tegnap 14:01
Akkor dobd ki az agyadbol.
25. szeretekolvasni (válaszként erre: 24. - Lady Lavender)
tegnap 13:56
Túl sok információ...
24. Lady Lavender (válaszként erre: 13. - Globus)
tegnap 13:39
En meg merges mert menstualok es a kuva bugyogoim sem talalom.
23. Lady Lavender (válaszként erre: 22. - Lady Lavender)
tegnap 13:35
Kaptok
22. Lady Lavender (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 13:32

Az idojaras olyan, amilyen..

En 2 napra elore tudom, mit kapok.

21. Kacsahercegno (válaszként erre: 20. - Semleges)
tegnap 12:21
Én igazi lúzer vagyok akkor, mert még ezt az enyhe, esős, "takony időt" is szeretem, ami nemisigazitél :D
tegnap 12:09

Én szeretem a hideget a havat is így a telet is. Az őszt és a tavaszt is. A nyarat is szeretném ha nem lenne 2 hónapig gatyarohasztó hőség 40 fokkal felfrissülés, eső nélkül. Amit most már pár éve tapasztalunk.

Ezt úgy mondod mintha lehetne választásunk. Neked van? Tudsz számodra megfelelőbbet odavarázsolni magadnak?

Egyébként röhögjél:)

19. secret8 (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 11:56
Ha ennyi a legnagyobb bajod, boldog ember vagy.
18. globus (válaszként erre: 17. - Channa*)
tegnap 11:51
Pontosan így.
17. Channa* (válaszként erre: 13. - Globus)
tegnap 11:49

Én akkor sem értem.

Van aki azt mondja neki, hogy ez tök jó tél és ezen röhög? Vagy min? Egyszerűen képtelen vagyok megérteni, hogy mire gondolhat.

16. Neee
tegnap 11:14
Mert van más választásunk, mint elfogadni ezt?? Lehet egész télen rosszkedvűt játszani az idő miatt, de attól nem lesz jobb semmi sem.
15. Érdekes73 (válaszként erre: 13. - Globus)
tegnap 11:13
Egy kis latyakkasat neki🙂
14. Kacsahercegno (válaszként erre: 13. - Globus)
tegnap 11:12
Megelégszünk ilyen szarral is, mint az aktuális időjárás, amin úgysem tudunk változtatni, és a legfeleslegesebb dolog arcon pörögni rajta :DD
13. globus (válaszként erre: 10. - Channa*)
tegnap 11:07
Nem a télen röhög, hanem más embereken. Egyedül ő tudja a tutit, hogy mi a jó, mindenki harmatgyenge :)
tegnap 11:06
Mindíg mondom, alacsony az a k,r,a kerítés.
tegnap 11:03
Végülis az is optimizmus, még ha a nyakatekert fajtából is, hogy bár neked nem felel meg az ilyen tél, de mivel úgysem tudsz ellene tenni, így találtál valamit benne, amin nevethetsz 🙃
tegnap 10:50

És mi a röhögni való ezen?

Mivel ezek vannak: "Sötét, szürke, pára, köd, szutyok!" nem tartod jó télnek? Jobb télnek tartanád a nagyon hideget, hatalmas hóval?

Mi a nevetséges ezen?

Nekem, nem sikerült megértenem.

9. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 5. - Kacsahercegno)
tegnap 10:46

Talán nyomatékosítani szerette volna a tél szót, azért írta nagybetűvel. Vagy mit tudom én.

Látod, mit csinál: röhög azon, akinek a mostani is jó.

Kb. 3 hónapon át...

8. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 10:45

Én meg az olyanokon mosolygok, mint te, hogy nem tudja elfogadni azt amit a természet ad, amin nem lehet változtatni, mert nem kívánságműsor. Ha neked nem tetszik ne itt röhögj másokon, hanem fogd magad és utazz melegebb éghajlatra, vagy a fagyos, havas sarkokra!

Ha meg itthon tudsz csak maradni, fogadd el, ami adatik! Örülj, hogy élsz, van meleg otthonod, van előtted net, ahol ezt a butaságot letudtad írni.

tegnap 10:45

Ennél már minden évben csak rosszabb lesz a tél is,nyár is, de ez kevésbé nevetni való.

Tavasszal már jó eséllyel aszály lesz.

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook