Röhögöm, akiknek a mostani tél is jó! (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Igen,,attól függetlenül,hogy tényleg bírom ezt azt időt,,, eszembe sem jutott volna így reagálni ha nem ez stílus.
Bár nem is kellett volna:))
A fiatalokon röhögsz akik nem ismerik a valódi telet?
A vizes hó tönkretette a sörsátramat, tehát nekem nem jó az ilyen tél.
Szerencse a szerencsétlenségben , hogy ezért rajtam nem röhöghetsz :)
Nekem sem a kedvencem ez a borongós, ködös idő.
A többi ember meg az szeret amit akar .
(Talán,de csak talán a nyarunk nem lesz annyira forró.)
Én már várom a tavaszt ☺️
Most itt az idő, hogy elmondjam: nekem jó, elfogadom. Mert ez van.
Minden évszakban lehetne siránkozni, ha nem kedvünkre való. Túl sok az eső; túl meleg van; a fene egye meg, már megint lehűlt, majd megfagyok; borzasztó ez a szél, stb. Felesleges.
Látod, te még szereted is ezt a mostani időt. Én nem mondom, hogy szeretem, mert sokkal jobban szeretném, ha hideg, napsütéses napok lennének. Viszont eszemben sincs ezen sopánkodni, hogy miért nem a kedvemre való, miért van megint ilyen szutyok idő.
Az pedig, hogy röhögjek másokon, akiknek így is jó (mit tehetnénk) - hát, erre már nincs mit mondanom.
Arra gondolok, hogy a vallomástevő nyárimádó. Talán fricska akart lenni azoknak, akik akkor panaszkodtak. Gondolja: nesze nektek, itt van a sötét, szürke, szutyok idő!
Mindegy, miért gondolja így, nekem ez a röhögés nem tetszik.
Nekem jó,,sőt szeretem.
Tessék,,,pont nem érdekel min vihogsz.
Az idojaras olyan, amilyen..
En 2 napra elore tudom, mit kapok.
Én szeretem a hideget a havat is így a telet is. Az őszt és a tavaszt is. A nyarat is szeretném ha nem lenne 2 hónapig gatyarohasztó hőség 40 fokkal felfrissülés, eső nélkül. Amit most már pár éve tapasztalunk.
Ezt úgy mondod mintha lehetne választásunk. Neked van? Tudsz számodra megfelelőbbet odavarázsolni magadnak?
Egyébként röhögjél:)
Én akkor sem értem.
Van aki azt mondja neki, hogy ez tök jó tél és ezen röhög? Vagy min? Egyszerűen képtelen vagyok megérteni, hogy mire gondolhat.
És mi a röhögni való ezen?
Mivel ezek vannak: "Sötét, szürke, pára, köd, szutyok!" nem tartod jó télnek? Jobb télnek tartanád a nagyon hideget, hatalmas hóval?
Mi a nevetséges ezen?
Nekem, nem sikerült megértenem.
Talán nyomatékosítani szerette volna a tél szót, azért írta nagybetűvel. Vagy mit tudom én.
Látod, mit csinál: röhög azon, akinek a mostani is jó.
Kb. 3 hónapon át...
Én meg az olyanokon mosolygok, mint te, hogy nem tudja elfogadni azt amit a természet ad, amin nem lehet változtatni, mert nem kívánságműsor. Ha neked nem tetszik ne itt röhögj másokon, hanem fogd magad és utazz melegebb éghajlatra, vagy a fagyos, havas sarkokra!
Ha meg itthon tudsz csak maradni, fogadd el, ami adatik! Örülj, hogy élsz, van meleg otthonod, van előtted net, ahol ezt a butaságot letudtad írni.
Ennél már minden évben csak rosszabb lesz a tél is,nyár is, de ez kevésbé nevetni való.
Tavasszal már jó eséllyel aszály lesz.
További ajánlott fórumok:
- Mért rondák a mostani nők?
- Írjatok olyan hírességeket, akiknek a személyneve és keresztneve kezdőbetűje megegyezik
- Írjatok olyan hírességeket, akiknek a családneve női vagy férfi kereszt név
- Írjatok olyan híres emereket, akiknek a nevében ország vagy város neve szerepel?
- Azok véleményét kérem akiknek alsó protézisük van?
- Fiatal anyukák, akiknek van kedve egy kicsit kimozdulni a pici nélkül......