Rizzsel töltött paprika recept



8 tölteni való paprika
4 nagy hagyma
3 héjazott paradicsom
olaj
só
bors
1 ek liszt
1 csésze rizs
petrezselyem
kapor
ételízesítő
A Rizzsel töltött paprika elkészítési módja:
Kevés olajon üvegesre pároljuk a felaprított hagymát, hozzáadjuk a vékony szeletekre vágott paradicsomot, sózzuk, borsozzuk, majd ha összefőtt, a rizst is hozzáadjuk. Addig főzzük, amíg kipattan a rizs. Félrehúzzuk a tűzről, lehűtjük, majd megsózzuk. Petrezselyem- és kaporleveleket vágunk bele, megtöltjük a paprikákat, majd főni tesszük fél liter ételízesítős vízben.
Mikor a töltött paprikákat visszatesszük főni, főzhetjük paradicsomlében is.
90 napos keményítőnapjára :)
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Shephard, 2013. febr. 11. 12:58
A rizzsel töltött paprika elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.