Ricinus olaj pakolás tapasztalatok (beszélgetés)
Loreal Casting :)))
A Dabur Amla olajról hallottam már tapasztalatot, hogy visszasötétedett a haj tőle.
Kösz hogy írtál. Legalább te. :)
Nézem. áhh szempillára nem érdekel, mostanában tök száraz a hajam, ezen kéne változtatni.
Én is azt használom, nagyon könnyű kenni vele. Tegyél hozzá egyharmad extra szűz olívát, azzal melegítsd, úgy remekül kenhető.
Nekem két samponozással simán lejön, utána ecetes vízzel öblítem.
Ha csodát akarsz látni, ezt nézd meg: [link]
Van itt minden, nem csak ricinus, de nézd meg, fél év elteltével mennyit változott a haja. egyszerűen gyönyörű ;))
Nekem is nagyon bejött a ricinus olaj a hajamra, a szempillámra sajnos nincs hatással :((
na most már én is veszek ricinust. tök száraz a hajam, épp most szenvedek vele. :S
ettől nő is ugye?
Ma kezdtem el a ricinus olaj használatát a hajamra is meg a szempillámra.Úgy tervezem hogy a hajamra heti 1 alkalommal fogom használni , a pilláimra pedig megpróbálom minden éjszaka.
Ami biztos az első használat után hogy tényleg puhább lett a hajam (most 36 cm a copfom hossza).
Kíváncsi lennék mások tapasztalataira is milyen gyors volt a növekedés meg hogy dúsabb lett e?
További ajánlott fórumok:
- Ricinus olaj hajra....
- Ricinus olaj
- Mi a tapasztalat a ricinus olajjal kapcsolatban, tényleg nő tőle a haj?
- Hajápolásra ez így jó? Ricinusolaj + 1 tojássárgája + pár csepp citromlé - Tapasztalatok?
- Frissen festett hajra, lehet ricinus pakolást tenni?
- A ricinus olajat hajpakolás céljából a normál hajpakolásba is bele lehet keverni? Így is hat, vagy jobb csak magában?