Hát lehet, mondjuk nekem egyszer kellett bevenni és nem történt tőle semmi. Persze lehet h az én szervezetem a szar, szóval majd kipróbáljuk. :) A hunyadi víz? Azt hol lehet szerezni?
Nem próbáltuk ki, mert tegnap mást kellett csinálni, holnap meg elutazik barátnőm, így nem reszkírozzuk meg egy hosszú út előtt... Majd ha visszatért... De szerintem talán jobb, ha nem vesz be több szarságot, hanem elmegy szépen orvoshoz.
Nem , sőt az egyik egészségügyis ismerősöm szerint pont az ő fűszerként használt ricinusolajuk miatt van az, hogy a kínai csípőstől nem ég a gyomrom. Olyan hatása van, hogy bevonja a gyomor nyálkahártyáját és ez által megvédi a maró anyagtól. Nem tudom, hogy igaz ez a magyarázat vagy sem, de tény, hogy , a kínai csípős ételek nem okoznak olyan panaszokat, mint a hazaiak.
Nekem a szülés előtt kellett bevennem 1 evőkanál ricinust tisztítás céljából. Azt mondták, hogy azért használják, mert nem okoz görcsöket és hatásos. Több óra után az egész éjszakát a mellékesben töltöttem. Nem ajánlanám senkinek.
A kínaiak viszont fűszerként használják és nem hajt meg.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.