Rengeteget ettem ma, a holnapi napon mit (t)egyek? (tudásbázis)
Tedd ugyanezt:D
Én minden nap degeszre eszem magam,de nem fog rajtam:)
Ne igyál gyümölcsre tejet, mert a gyümölcs gyorsan felszívódna ha az a fránya tej rá nem csücsül.
Reggel gyümölcs, tízóraira tej már inkább.
LECSÓ!! Az jó, főleg ha nincs benne szalonna meg kolbász,még akár kenyeret is ehetsz hozzá egy fél szeletet.
A töltött paprikánál a husi+rizs kombó nem szerencsés annyira, főleg ogy az is kívánja a kenyeret.
Annyit egyél mint az ereszed el a hajamat előtt:)
nekem ez vált be...mivel megragadtam a biológia órán az egysejtű élőlényeknél, nem tudom máshogy alátámasztani,minr a női portálok általános felfogásával meg saját tapasztalattal.
Állítólag egy nap sokat egy héten belefér,sőt,talán lendíthet is a diétán. Ja és mozogj valamit ha teheted.
A tervezett étrend ez lenne:
reggelire ananász és 1 alma (nem konzerv, tegnap vettem, annak kb a fele), egy bögre tej (semmi különös hatása nincs nálam szerencsére :)
Ebédre vagy lecsó vagy töltött paprika van húsgombóccal, ezen filózok, hogy melyikkel járok jobban.
Anyám akar sütni megint palacsintát, ezt kikerülöm, max egy darabot... És este edzés van, ami hatalmas mázli. Nem tudom, mi van velem mostanában, de hatalmas lett az étvágyam...
További ajánlott fórumok:
- Ámor összevissza nyilazgat - Ha tetszik valaki és rengeteget gondolok rá, bevonzhatom?
- 8 napos kisbabám rengeteget alszik, nem baj?
- 27 éves vagyok és rengeteget költöttem a glow up-omra 22...
- 3 éves kislányom nem akar enni alig eszik valamit teát viszont rengeteget levest néha megeszi .Mitől lehet étvágytalan, miért nem eszik?
- A hajam rengeteget volt/van festve, szőke aztán barna. Le kellett vágni, nagyon el van törve, mi használna rá?
- Holnapi napon nyitva lesz Debrecenben a Galamb utcai turkáló?