Rendszeres menstruáció (tudásbázis)
Ez izgibb volt mint az elso.a kisfiamnal rögtön ket csík lett:)mar leragtam a kormom:)
Koszonom Ari vagy:)
Es koszi a segitseget!
Gratulálok!
Boldog babavárást!
Koszi a biztatást,rem igy lesz:)
kedves tabula,sajnálom h te ezt tapasztaltad(emlékszem a korábbi forumozasunkor,is ezt írtad)de azert nagyon büszke lehetsz magadra,hogy vegig csináltad!min
Emiatt nem kell izgulnod.
Az ilyen biokémiai terhesség nagyon ritka esett és nem függ össze a szoptatással.
Én kétszer is szoptatás alatt estem teherbe. Igaz az egyik missed ab lett de az sem a szoptatás miatt.
Sokan szinte terhesség végéig szoptatnak és nem lesz semmi bajuk.
Ha szépen erősödik a csíkod akkor kicsi az esély arra hogy valami baj legyen.
Gratulálok!! :))
Inkább várj 3 napot általában 2-3 naponta duplázódik a hcg-szint. Úgy biztosabb. :))
Ma ujra teszteltem ,eleg halványan de ott a második csík(a férjemnek is megmutattam,hatha kepzelodok,de o is latja)
A teszt halvány csíknal 48 óra mulva ismétlést javal...
Jövőhéten már mutatnia kell a tesztnek ha van baba.
Drukkolok neked!
Ha van már rendesen menzeszed akkor igen.
Nekem 14 hónaposan a lányom még rendszeresen szopizott mégis sikerült újra teherbe estem.
Az első tünetem az volt hogy a lányom abbahagyta a szopizást egyik napról a másikra.
Én is 2 évig szoptattam, a fiam 18 hónapos volt, mikor először megjött a menstruációm, de az elején nagyon rendszertelen volt.
Kb. 4 hónap után lett ismét kiszámíthatóan rendszeres.
Kisfiam 6 hónapos korábban jött meg először, onnantól mindig rendesen megjött. Az első 2 alkalommal volt egy-egy nap csúszás, aztán beállt ugyanannyira napra, mint szülés előtt.
10 hónapig szoptattam, akkor elválasztotta magát, kiderült, baba van a dologban, de sajnos angyalka lett belőle.
Szia!
Nekem a nagy lányomnál 10 hónap után jött meg de akkor még naponta többször is jött szopizni.
Onnantól kezdve teljesen normális időre beállt a menzeszem.
Ha már többször is meg volt neked akkor nyugodtan számolhatsz a 32 napos ciklussal.
Elméletileg a szoptatás már nem befolyásolja a ciklusodat.
23 hos volt a kisfiam mikor eloszor megjott,bar elotte is volt mar olyan pirosas vmi,de 23 honapos korába mar mennyiség jott.azota kétszer volt meg,kb 32 nap volt közte.folyamatban a levalasztas a kisteso (akit szeretnenk)miatt(ezért a kérdés is),de nem olyan könnyű,mint gondoltam.mar csak este kéri,de sokx az sem mennyiség es volt mar h 3 napra is "elfelejtette"
Varom a tapasztalatokat!
Koszi
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- A 28. ciklusnapon érdemes már tesztet csinálni? (Vagyis a nem várt menstruáció első napján)
- Az is lehet PCOS beteg, akinek rendszeresen van menstruációja?
- Lehet egy nőnek akkor is peteérése, ha nincs rendszeres menstruációja?Tapasztalatok?
- Van összefüggés a rendszeres mozgás és a menstruáció között?