Rendszámcsere alkalmával új zöldkártyát is kell csináltatnom? (tudásbázis)
7. Ada12 (válaszként erre: 6. - Pintyőke72)
2008. dec. 19. 09:27
Az a műszakié gondolom. Kérned kell a zöldkártyához is.
6. pintyőke72
2008. dec. 18. 20:04
nem kaptam matricát, csak egy piros pacát a hátsó rendszámtáblára..Ugye alá kellene ragasztani a zöldet,ami nekem nincs. A rendőr tuti az első kanyarnál megállít.
5. Ada12 (válaszként erre: 4. - Ada12)
2008. dec. 18. 19:58
Ezek alapján jó a régi igazolólap, viszont a matricát rá kell tenni a rendszámra. Azzal mi a helyzet?
4. Ada12
2008. dec. 18. 19:57
Ezt találtam Neked:
. Rendszámcsere
A rendszám jogszerű megváltozása esetén,
- amennyiben a gépkocsi igazolólapján a gépkocsi alvázszáma szerepel, az igazolólap a rajta feltüntetett időpontig továbbra is érvényes,
- ha az igazolólapon a gépkocsi alvázszáma nem szerepel, a területi közlekedési felügyelet az érvényes igazolólap érvényességi idejének változatlanul hagyásával új igazolólapot ad ki és plakettet helyez fel.
3. Ada12 (válaszként erre: 2. - Pintyőke72)
2008. dec. 18. 19:54
Szerintem csak egy igazolólapot kell bele csináltatnod, plusz kérned az új rendszámra egy matricát, mert azt sokszor figyelik, h rajta van-e.
2. pintyőke72
2008. dec. 18. 19:47
Kérdés: vagy jó a régi kártyám a régi rendszámmal? Az autó maradt, csak a rendszám lett új. A régi zöldkártyán megvan minden, az autóval kapcsolatos adat(motor- és alvázszám,stb).Esetleg valaki tudja mi a teendőm?
1. pintyőke72
2008. dec. 18. 19:44
Rendszámcsere alkalmával új zöldkártyát is kell csináltatnom?
További ajánlott fórumok:
- Van akinek a párja csináltatott DNS tesztet és kiderült, mégsem az övé a gyerek?
- Ha apasági tesztet csináltat a férjem és kiderül, hogy a mostani párom az apa, akkor kinek kell fizetni a teszt költségét?
- Amikor elhagyom a szoptatást, rendes tejet adjak az 1 éves babámnak vagy tápszert?Ti hogyan csináltátok a szoptatás befejezése után?
- Segítsetek hol lehet inzulinrezisztencia vizsgálatot csináltatni, magánúton?(Orvosi konzultáció nélkül.)
- A szerelmed egy veszekedés alkalmával (annak hevében) lek*váz, hogy reagálsz?
- Hol érdemes szemüveget csináltatni?