Rendezvényszervezés (beszélgetés)
3. KisKata*
2011. aug. 16. 21:36
Én Andragógia rendezvényszervező speckóval végeztem.Nos, ha nincs szakmai tapasztalatod, esélytelen elhelyezkedni.Min.3-5év tapasztalatot kérnek és meglévő kapcsolatot!!!
2. Noémi&Pisti
2011. aug. 16. 15:38
Egészség-turizmusból van diplomám, ami magába foglalja a rendezvényszervezést is. Őszinte leszek...semmit nem érek vele, mert 22 éves vagyok és nulla perc tapasztalattal főiskola után sehova nem vesznek fel!!! Szerintem csak akkor érdemes elkezdeni, ha már előre tudod, hogy van olyan ismerős, vagy ismerős ismerőse, aki tud neked segíteni! :) Sok sikert!!! :)
2011. aug. 16. 15:35
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy ki végzett közületek rendezvényszervező (vagy esküvőszerv. vagy kulturális rendezvényszervező) tanfolyamot. Hol végezted és hasznát vetted-e (magyarul el tudtál-e vele helyezkedni?
köszönöm a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Külföldi, magyar fesztiválok, rendezvények, látnivalók, programok, érdekességek városokban és falvakban ABC sorrendben
- Nem vagyok büszke arra, amit tettem a céges rendezvényen.
- Mit tennétek, ha csak a férjeteket családi hívnák rendezvényre?
- Mit szólnál, ha a férjed/párod így táncolna egy nővel az évzáró céges rendezvényen?
- Megismerkedsz egy helyes sráccal egy rendezvényen. Egész este beszélgettek, utána hazavisz autóval. Hogyan tovább, ha számot nem cseréltek?
- Mi a menete egy étterem rendezvényei miatti hangzavar megszüntetésének?