Régi tetoválást hogyan lehet megújítani vagy eltüntetni? (tudásbázis)
azért lett kékes színű, mert régi festékkel csinálták. Az újak már megtartják a színűket.
Egy ügyes tetováló szépen áttudja dolgozni a régi tetkódat, bővítheti és/vagy picit át is tudja alakítani.
Ahol fehér színnel dolgozott az ember, onnan "kijött" a festék. Ez egy kelta minta (egymásba fonódó folytonos vonalak, se eleje, se vége). A fekete vonalak közötti részre ment rá fehérrel, hogy még erőteljesebbnek tűnjön a fekete rész, de hiába csinálta kétszer is végig, a fehér nem látszik.
Nem biztos, hogy sikerült értelmesen leírni. :)
Hát ilyenről még nem hallottam én sem. Gyanítom, hogy szintén fenntartásokkal fogadtam volna.
Eltüntetést még nem tapasztaltam testközelből, de volt már olyan, hogy újra át kellett menni egy tetkómon, mert idővel szürkés lett. Ez elég gyakori. A fehér részt (elég pici) gyakorlatilag teljesen kidobta a bőröm. Tök mind1, hogy mennyiszer csinálták.
Eltüntetni hogy gondolod? Lézerrel, vagy takarni másik tetoválással?
Szerintem szépen át lehet menni rajta újra. Élesebbek lesznek a körvonalak és erőteljesebbek a színek.
Azért egy tetováló ebben többet tudna segíteni. :)
További ajánlott fórumok:
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- A rendőröknek lehet tetoválásuk?
- Mivel lehet a tetoválást kenni?
- Pattanás utáni hegeket hogyan lehetne eltüntetni?
- Vastag comb, vékony derék! Hogyan lehet eltüntetni a zsírocskákat, a belsőcombról? Minél hamarabb!:D
- Hogy lehet herpeszt minél gyorsabban eltüntetni?