Régi Hajdú Energomat mosógépen a 2E program mire való? (tudásbázis)
"Kevésbé szennyezett pamut,len ágyneműk, törülközők, terítők mosása, vagy áztatás után, főzőmosás helyett (60 fok)"
4 kg, 140 perc, 1,55 kWh
Tisztelt k-péter!
Véletlen akadtam erre a forumra.lenne egy kérésem: a hajdu energomat 750-es mennyi vízet fogyaszt?Pl:3A beállításon. különböző fokozatokban? Létezik olyan meghibásodás, hogy látszolag tökéletesen müködik, de a vízfogyasztása megugrik? Köszönöm a választ amica100
Hali mindenkinek! Már bocsi, hogy beleszólok, de én 1,5 km-re lakom a gyártól. Több ismerősöm is dolgozik ott, szóval, ha segítség kell:
Itt bal oldalt katt az üzenetküldésre, ahol fel lehet tenni a kérdéseket. Szerintem, tuti biztos a szakszerű válasz.
Tisztelt k-peter!
Nemrégiben került elő a családunkban egy régi Energomat mosógép, de senki sem emléxik már a számokhoz tartozó paraméterekre, a programokra. Nagyon szépen megköszönném, ha elküldenéd a privát címemre a teljes leírást 1A-tól végig!
Minden jót Önnek és szeretteinek!
- zoltán -
Hát azt hiszem nincs baja, mert fogóval ki lehet húzni, utána a kerek műanyagot rárakva lehet állítani. Csak ugye ez kissé necces...
Köszönöm szépen a segítségedet! :) Utánanézek :)
Szia!
Szinén Energomat-kérdés. Letört az a kapcsoló, amivel a számokat lehetett beállítani. Szerinted van esély beszerzni egy másikat?
2E Program az Energomat mosógépeknél 60 fokos mosást jelent mely 140 percig tart (elejétől a végéig) Igen jó fehéreknek, törölközőknek, ágyneműnek. Ha pedig a 1E programramot használ akkor is 60 fokos mosás, de előmosással együtt,
Ha valami kérdés még van írjatok bátran!
Köszi!
A többire rá van írva, hogy hány fokon mos, erről az egyről hiányzik, de akkor ezek szerint 90es lehet.
További ajánlott fórumok:
- Akinek Hajdu Energomat mosógépe van, segítene?
- A mosógépen alul szivárog a víz. Mi lehet a baja?
- A mosógépek közül melyik a jobb, a Fagor Mastercook, vagy az energomat?
- Mi a jelentősége a farmer programnak a mosógépen?
- Hajdú Bihar megyében kapott valaki előleget vagy fizetést az Újra Tanulok programban résztvevők közül?
- Energomat 1012.5 programtáblázatban tud valaki segíteni?