Akinek Hajdu Energomat mosógépe van, segítene? (tudásbázis)
Géza bácsinál fentvan a mosógép kézikönyve is. [link]
Jó kis gép volt ez, kifogástalanul kimosott mindent. Sok vízzel, árammal, táncolással ugyan, de végül nem maradt semmi koszos. Bezzeg a mostani fogyasztói társadalmas gépek...
Kedves zebracsikó!
Köszönöm a segítséged, kipróbáltam, klassz :)
Sziasztok! Most kaptunk egy régi Energomat gépet, de fogalmam sincs, hogy kell használni :( 40 fokon, C programon mosok, nem centriz. Az útmutatókon nem igazán tudok kiigazodni.
Mi lehet az a program, amivel pólókat, nadrágot...is lehet mosni? Egy állandó program kellene, ami nem most 2 órán át, de mégis tiszta lesz a ruha. Ami kb mindenhez jó.
A másik gondom, hogy lassan 2 órája megy a gép...Már ott tartok, hogy kihúzom a konektorból :@ SEGÍTSETEK!!!!!
Nekem is ilyen gépem volt azelőtt, még mindig üzemel Anyukámnál.
3-n 4-n is ugyanannyiszor öblít, de nem vészes, mert háromnegyed óra alatt kimossa azt, amit a mostani másfél óráig mos.
4-es program 40 fokon mos, a 7, 8-as nagyon kímélő mosás, az csak függönyhöz szoktam.
Én ezt is értem. :)
Bocsi, ha nem vagyok túl egyértelmű. Akkor leírom most a problémám: azt meg tudod mondani, h a 4-es program hányszor öblít?
itt még jobban láthatod a színes programtáblázatot
programidő
felhasznált vízmennyiség
utolsó öblítéshez felhasznált vízmennyiség
áramfogyasztás programonként
stb...
nekünk is ilyen volt, de baromi sok vizet fogyaszt, ellenben nagyon tartós.
Azt szeretném megtudni, hogy melyik program fogyaszt a legkevesebbet: víz, villany? Melyiket érdemes használni?
Nagymamám hozzánk költözött és neki van ilyen mosógépe. Tegnap próbáltam volna tanulmányozni a programokat, a használati utasítást, de nem igazán tudtam elmenni rajta. :S
Én a négyes programot állítottam be, de hamar vizet cserélt, a víz hideg volt és ha jól értelmeztem, akkor 5-ször öblít?
Nem nagyon koszosak a ruhái, amiket mos.
További ajánlott fórumok:
- Régi Hajdú Energomat mosógépen a 2E program mire való?
- A mosógépek közül melyik a jobb, a Fagor Mastercook, vagy az energomat?
- Tönkrement a Fagor automata mosógépem. Az Euronics oldalán a legolcsóbb egy Beko márkájú. Van valakinek ilyen? Mi a véleménye róla?
- Ha van valakinek Indesit WITP 102 mosógépe kérem segítsen egy kérdésben!?
- Van valakinek Electrolux EWT9125W típusú mosógépe?
- Van akinek Hajdú Energo Lux mosógépe van?