A mosógépen alul szivárog a víz. Mi lehet a baja? (tudásbázis)
szerintem lyukas! :D:D:D:D
nem tudok tanácsot adni...szar az érzékelő..az enyém, ha olyanja van, kiírja:C3
ez azt jelenti nem lehet centrifugázni... ilyenkor kikapcsolom
újraöblítésre állítom és centrire, és megcsinálja(( csak a plusz víz meg öblítő szar fel ilyenkor(( ja meg az áram...kijött a szerelő, de nem hitt nekem, azt mondta, semmi baja, elnéztem... garos volt, mondta ő nem lát hibát, de kicseréli 25ért nagyon szívesen(( gondolhatjátok, hogy tojtam rá(( de azóta is csinálja hetente 1-2-szer rendületlenül((
kijön, csak nagyon neki kell feszülni, az enyém is ilyen volt((
köszi,akkor holnap megnézem mert az alján van egy 10 cm széles sáv ott lesz valahol alatta
Nem nézlek hülyének, az én gépem is fél éves használat után szivárgot...a szűrő volt, és én nem találtam meg. A szerelő pik-pak lepattintitt elöről egy díszburkolatot és amögött volt elrejtve.
Én is észleltem ezt a vízszivárgást,megpróbáltuk kiszedni a szűrőt,de nem bírjuk kimozdítani a helyéről.Na ilyenkor a szerelő vajon hogy szedi ki?
a z a baj,hogy én is a szürőre gyanakszom,de ez a gép nincs egy éves se,és nem találom rajta a zsüröt.Most lehet,,hogy hüklyének néztek,de így van.Mert a régi gépünkön elől volt egy nyílás azt kicsavartam ott volt a szürő,de ennél nincs semmi elöl.És nem jelez hibát a kijelzője sem.Akkor mit tegyek?
jujjjjj bocsánat!!!!
lyukadt!!!!!:)))))
az én mosogépemben egy kis gumicső jukadt ki és azért folyt a víz.azt kellene kifigyelni,hogy mikor folyik jobban.ha akkor,amikor engedi magába a vizet,akkor tuti neked is egy kis csőlyukadásod van.ill a mosógépednek:)))))
az én mosógépem meg mindig a FILE-jelzést adja ki ami azt jelenti,hogy a szürőben szösz van DE nincs mert minden mosás után ki tisztítom és mégis azt jelzi.MI lehet a baj?Ti mit csinálnátok az én helyemben?????????
Eldugulhatott a szűrő. Elfordulhat hogy fennakadt rajta egy dob mellé esett zokni vagy zsebkendő.
vagy a szűrő, vagy a tömítés ment tönkre
nekem is a szűrő dugult el anno....
valszeg eldugult a szűrőd, vagy ha takarítottad rosszul lett visszacsavarva..ha egyik sem, akkor viszont szerelő kell((
A mosógépen alul szivárog a víz.Mi lehet a baja?
További ajánlott fórumok: