Régen várt álom beteljesülése (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Régen várt álom beteljesülése
Kedves Ildikó.
Gratulálok a kislányotok születéséhez!!!
Én, ahol lakom nem bíztam meg egy orvosban sem.Ajánlottak egy kiváló ultrahangos nőgyógyászt,aki egy pár km-re lévő városban dolgozott.Inkább átjártam hozzá,mert benne megbíztam.Sokan mondták,hogy itt is találnék orvost.De nem mindegy milyet!!! Ez az orvos a megye legjobb ultrahangosa!!! Szerencsére náluk nem történt semmi baj.Megéri viszont keresni egy olyan orvost aki nem csak ismert,de elismert is!!!
Kívánom,hogy a második babátoknál minden rendben legyen!!!
Mi is szeretnénk kistesót,év vége felé szeretnék terhes lenni!!!
Gratulálok a szép kicsi leányzóhoz, és az egész családodnak jó egészséget és nagyon sok boldogságot kívánok!
Minden jót!
Én is gratulálni szeretnék: a babádhoz, a férjedhez és elsősorban hozzád, hogy nagyszerű ember vagy.
Az én fiam is 6 újjal született: és nagyon helyes, tehetséges fiú, már férfi lett belőle (30 éves). Igen Ady Endre is 6 újjal született, ezt a születése után Czeizel E. írta meg nekünk, mert abban az időben minden rendellenességgel született baba adata hozzá került. Ő teljesen megnyugtatott, hogy minden rendben lesz a fiammal. És ez így is lett. (Neki egyébként a születése után azonnal elkötötte a szülészorvos ezt a 6. újjat, ami 1 hét után szinte leesett, és csak egy kis pötty emlékeztetett a dologra.)
Jó egészséget kívonok gyönyörű kislányodhoz!
Gratulálok én is a picihez, aki nagyon szép baba!
Ady Ebdrének is 6 ujja volt az egyik kezén.:)) S Dotottya84 írta jól: zseni lesz!
Köszi a hozzászólásokat!
Nagyon jól esik.
Picikénk műtétje március 16.-án lesz, amikor épp a 3. hónapot tölti be.
Előtte még vérvétel és pár vizsgálat. Állítólag meg tudják oldani úgy, hogy ne látszódjon a sebhely.
Bosszantó, hogy egy ilyen csepp babának az élete első hónapjaiban ilyen műtéten kell átesnie. Ráadásul altatásban, amitől nagyon félek.
:(
Amikor a Kezembe kaptam másodjára, rögtön úgy szólítottam, hogy kis sámánlány.
De Ő nem csak ettől különleges.
Mindentől az, mert megadatott nekünk, hogy kisbabánk lehessen és minket választott szüleinek.
Fő, hogy egészséges!!!
Imádjuk Őt!!!
:)
Gratulálok a babátokhoz,nagyon szép kislány!Ami a 6.újjacskát illeti,légy nagyon büszke rá mert akiknek az átlagnál egy újjal több van azok az emberek zsenik,és ez nem vicc.Egy dokumentum filmben láttam hogy a legtöbb ilyen ember valamilyen szakterületen messze magasan jobb volt az átlagnál!!!!!!! :0)
Nagyon jó egészséget nektek!
Ildenc gratulálok hogy ilyen tündéri kislány anyukája vagy, és gratulálok a férjednek is h ilyen erős volt és végig melletted volt.
Jó egészséget kívánok nektek, és remélem két év múlva olvashatjuk a következő beszámolódat!
Szia!
Nagyon szép a kisbabád :) Tündérke :)
Hogy van? Mikor lesz a műtéte? :/
Sok boldogságot hozzá, és jó egészséget kívánok Neked is és a Csöppségnek is :)
A lényeg, hogy most klaviatúrát ragadhatok és leírhatom azt, amit eddig én csak olvashattam és remélhettem, hogy egyszer velem is megtörténhet.
Ugrás a teljes írásra: Régen várt álom beteljesülése