Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Rebarbarakrémleves recept

Rebarbarakrémleves recept

A Rebarbarakrémleves hozzávalói:
5-6 db rebarbara
4 dkg cukor
2 tojás sárgája
fahéj
szegfűszeg
vanília
1 kanál liszt


A Rebarbarakrémleves elkészítési módja:
A rebarbara vastag húsos szárát használjuk.Megtisztítjuk és 2cm-es darabokra vágjuk.1 liter vízben a fűszerekkel puhára főzzük.A tojások sárgáját a liszttel és 2 dl vízzel simára keverjük,és lassan a forró leveshez adjuk amit állandóan keverünk.Az egészet átpaszírozzuk és mégegyszer felforraljuk. Kihűtjük,és hidegen tálaljuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A rebarbarakrémleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook