Ravioli all'italia recept
A Ravioli all'italia hozzávalói:A tészta hozzávalói:
100 gr liszt
1 tojás
Összegyúrjuk a lisztet a tojássalFormázás: A tésztát szélesre nyújtjuk. A kinyújtott tésztát gondolatban hosszában elfelezzük. Az egyik oldalra egymástól 2-3 centis távolságra elosztjuk a tölteléket, ráhajtjuk a maradék tésztát. Kiszorítjuk a levegőt a tésztából és derelyevágóval méretre vágjuk. Sós, forró, lobogó vízben kifőzzük.
Töltelék:
0,5 kg túrót 25 dkg spenóttal összekeverünk, lazítjuk egy doboz vajkrémmel, esetleg egy tojással. Ízesítjük sóval, borssal, szerecsendióval.
Ezt a tölteléket töltjük a ravioliba.
A Ravioli all'italia elkészítési módja:
Sugo di pomodoro/Paradicsomszósz Kevés olajon apróra vágott hagymát üvegesre pirítunk, hozzáadunk vékonyra szeletelt répát, ízlés szerint, majd felöntjük paradicsomszósszal, ízesítjük és jól átforraljuk.
Nyami jó étvágyat :)
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: csillibilli112, 2007. okt. 31. 18:06
A ravioli all'italia elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.