Rántott padlizsán / magam módján/☺ recept


1 padlizsán
2 ek kokuszliszt
1 ek lenmagliszt
2 ek szezámmagliszt
2 ek szezámmagpehely
zsír
tojas
só
A Rántott padlizsán / magam módján/☺ elkészítési módja:
A padlizsánt felszeletelem, sózom és hagyom állni félórát. A liszteket osszekeverem 2-1-2 arányban, kettéosztom és az egyik felébe keverek szezámmagpelyhet ez helyettesíti a zsemlemorzsát.Beforgatom a padlizsán szeleteket eloszor a lisztbe, majd tojásba és a szezámmagpelyhez keverékbe, bo forró zsírban kisutom.A felesleges zsírt szalvétával leitatom.
A liszt mennyisége csak irányadó.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: githaj, 2012. szept. 3. 15:03
A rántott padlizsán / magam módján/☺ elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.