Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Rántott harcsa recept

Rántott harcsa recept

A Rántott harcsa hozzávalói:
1,5 kg harcsa
25 dkg zsemlemorzsa
25 dkg zsír
5 dkg liszt
4 db tojás



A Rántott harcsa elkészítési módja:
A halat megtisztítjuk, szeletekre vágjuk, megsózzuk és fél óráig hagyjuk állni. Liszttel meghintjük, felvert tojásba majd morzsába forgatjuk és forró zsírban pirosra sütjük. Még melegen tálaljuk.


Kategória: Halas ételek receptjei


A rántott harcsa elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook