Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Szezámmagos halfilé salátával recept

Szezámmagos halfilé salátával recept

A Szezámmagos halfilé salátával hozzávalói:
80 dkg halfile
15 dkg liszt
3 db tojás
30 dkg zsemlemorzsa
5 dkg szezámmag
3 dl étolaj
1 só
1 bors
1 cs.saláta apróra tépkedve
5 kanál extra szűz olívaolaj


A Szezámmagos halfilé salátával elkészítési módja:
A halfilét egyenlő darabokra vágjuk, és besózzuk. A zsemlemorzsába belekeverjük a szezámmagot, és lisztbe, felvert tojásba, és a szezámmagos morzsába megforgatjuk halszeleteket és forró olajban kisütjük. Közben a salátát kiöntjük egy tálba és olívaolajjal és citromlével meglocsoljuk,sózzuk borsozzuk majd tálaláskor a szezámmagos halszeletek mellé tálaljuk.


Kategória: Halas ételek receptjei


A szezámmagos halfilé salátával elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook