Randizás kezdeti szakaszában mennyi találkozó az ideális? (beszélgetős fórum)
Lehet, hogy a srác nem tudja, hogy te benne lennél több találkozóba?
Esetleg beszélj vele erről, ha téged érdekel annyira, hogy többet találkozzatok. Ha a beszélgetésből az derül ki, hogy neki meg pont elég ez, akkor döntsd el, hogy neked ez így megfelelő e.
Annak idején a még nem férjem, állandóan találkozni akart velem, én meg alig vártam, hogy suliba kelljen mennem vagy edzésre vagy bárhová, hogy hazugság nélkül mondhassak nemet:DDDD
Az igények különbözőek! Nagy nehezen megszoktam, hogy állandóan velem van, bár még mindig fura, hogy ha kikerülök a 3 méteres körzetéből, már hiányzok neki;)
Ne az alapján dönts, amit itt ír bárki!
Olvasd el, hogy mire válaszolt Fincsi. Pont nem bántott téged, hanem a 12 éves kapcsán említette meg, hogy a mai lányok.
És pont azt mondja, hogy neked simán elég is lehet a havi 3 találkozás;)
Nem te törtél le, hisz már a kérdést is azért írtam ki, mert éreztem, hogy ez így nem oké.
Az a szomorú, hogy az elmúlt 1-2 évben tényleg csak a Netflixet néztem, akkora volt a pangás.:( Örültem, hogy talán ez most majd változik, de ugyanannyi időm van Netflixezni, mint azelőtt…
Ne haragudj, nem akartalak letörni.
De azt mondom már, hogy inkább egyedül, és inkább nézem a Netflixet, hogy egy ilyen semmilyen dologba energiát öljek. Fiatalon megtettem, és kár volt.
Kevés.
Én azt tapasztaltam akivel így voltam, hogy van neki más, vagy nincs más, és ha unatkozik valami programnak jó vagyok. De nem is tudtunk így ismerkedni, szinte mindig mintha újra idegen ember ült volna mellettem. Se az arcára, se a hangjára nem emlékeztem, sem a mindennapjainak nem lettem a része.
Másoktól hallom, hogy 3 órát is utazott, hogy 10 percre lássa a nőt. Vagy félúton találkoztak, és ittak egy kávét, mert már hiányzott a másik. Na ez az igazi.
Esetleg a munkája miatt nem tudtok többet találkozni?
Amúgy szerintem ez nagyon kevés.
Kevés a kezdeti szakaszban
Legalább heti 1 kellene szerintem
Kicsit inkább én is azt érzem, hogy unaloműző vagyok számára, akkor akar csak találkozni, mikor nagyon ráér, holott megoldható lenne többször is. Elég kényelmes típus, de valamennyire én is az vagyok, így pont magamból kiindulva tudom azt, hogy amikor valakiért oda vagyok, akkor nem a kényelem az első, hanem, hogy minél többet tudjunk együtt lenni.
Aludtam rá egyet és mivel ti is megerősítettetek, úgy döntöttem, hogy a következő találkozáskor felhozom ezt neki, amennyiben nem akar változtatni, úgy pedig megmondom neki, hogy ne húzzuk tovább egymás idejét.