Randivacsi recept
A Randivacsi hozzávalói:-2 nagy csirkemell filé
-1 kg burgonya (lehet fagyasztott is. A gyorsaság miatt most én is ilyet használtam)
-15 dkg füstölt trappista
-30 dkg trappista sajt
-3 db natúr tömlős sajt (felénk pucusajtnak hívják :D )
-fél zacskó fagyasztott, morzsolt kukorica, vagy egy nagyobb konzerv
-3 dl tejszín
-kb. fél csomag csodafűszer (Kotányi grill klasszikus)
A Randivacsi elkészítési módja:
Először is betettem a steak burgonyát sülni a sütőbe, mert amíg az elkészül, a rávaló is meglesz. Nagyobb csíkokra vágom a csirkemell filét és azonnal meg is pirítom egy kevés olajon. Amint ez megvan, ráteszem a pucusajtot, nyakon öntöm a tejszínnel és a káposztareszelőn lereszelt sajtokkal. Amikor elolvadtak a sajtok, belekerül a kukorica és a csodafűszer is. Néhány percig forraljuk és készen is van.
Rizzsel is nagyon szeretjük, de én most sült krumplira vágytam.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: turkkati, 2016. aug. 24. 14:13
A randivacsi elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.