Rakott, tejfölös, lecsós krinolin recept

50 dkg főtt csuszatészta,
50 dkg krinolin,
7 keményre főzött tojás,
2 vöröshagyma,
2 paradicsom,
2 húsos, zöld vagy piros paprika,
2 vastaghúsú paradicsompaprika,
20 dkg füstölt szalonna,
3 pohár tejföl,
1 evőkanál pirospaprika,
őrölt bors,
só,
paradicsompüré,
kakukkfű,
petrezselyemzöld
A Rakott, tejfölös, lecsós krinolin elkészítési módja:
A kifőtt tésztát összekeverjük a kisütött szalonna zsírjával és a tejföllel. A krinolint összevágjuk, és lecsósan megfőzzük, befűszerezzük. Az előkészített tálba rétegezve lerakjuk. A tetőt rátesszük, és kb 45 percig sütjük.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: access, 2010. dec. 21. 08:25
A rakott, tejfölös, lecsós krinolin elkészítési módja és hozzávalói.