Rakott karalábé karajjal recept
A Rakott karalábé karajjal hozzávalói:- 1 kg karaj
- 2 fej karalábé (nagy)
- 30 dkg sajt
- 4 dl tejföl
- 2 db tojássárgája
- só, bors
- petrezselyemzöld
- vaj
- liszt
A Rakott karalábé karajjal elkészítési módja:
A megtisztított karalábéból centis körszeleteket vágunk, vajon puhára pároljuk. A kivert, megsózott húsokat lisztbe forgatva megsütjük. A karalábét kivajazott jénai tálba tesszük, mindegyik tetejére rárakunk egy szelet húst, egy szelet sajtot, majd ismét karalábé. A műveletet még egyszer megismételjük. Végül az egészet petrezselyemmel, sóval, borssal, tojássárgájával, reszelt sajttal elkevert tejföllel leöntjük, sütőben átforrósítjuk.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: 9ac093e955, 2010. júl. 8. 12:08
A rakott karalábé karajjal elkészítési módja és hozzávalói.