Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Rakott karaj katamamamódra recept

Rakott karaj katamamamódra recept

A Rakott karaj katamamamódra hozzávalói:
2kg főtt burgi
4fej hagyma
1kg karaj,
olaj v. ráma


A Rakott karaj katamamamódra elkészítési módja:
Egy tálban a szeletelt karajt besózom,bors,,kevés oregano majd rákarikázom a hagymát.Egymás tetejére rakva állni hagyom min,fél órát /előző este jobb összerakni / Egy sor tisztított burg.felkarikázom mindjárt a sütőedénybe vágom és ráteszem a pirospaprikával elkevert lisztben megforgatott szeleteket./a rátapadt hagymakarikával,ahogy adja magát/tetejére ism burgi kerül.Mindezt nyakon öntöm tejföllel,megszórom metélőhagymával.

Ha hűtőben tárolod másnap csak sütni kell,jöhetnek a vendégek.Bármilyen salátával pompás !
Lehet nyers burgonyát is használni /akkor több sütési idő /


Kategória: Egytálételek receptjei


A rakott karaj katamamamódra elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook