Rakott karaj katamamamódra recept
A Rakott karaj katamamamódra hozzávalói:2kg főtt burgi
4fej hagyma
1kg karaj,
olaj v. ráma
A Rakott karaj katamamamódra elkészítési módja:
Egy tálban a szeletelt karajt besózom,bors,,kevés oregano majd rákarikázom a hagymát.Egymás tetejére rakva állni hagyom min,fél órát /előző este jobb összerakni / Egy sor tisztított burg.felkarikázom mindjárt a sütőedénybe vágom és ráteszem a pirospaprikával elkevert lisztben megforgatott szeleteket./a rátapadt hagymakarikával,ahogy adja magát/tetejére ism burgi kerül.Mindezt nyakon öntöm tejföllel,megszórom metélőhagymával.
Ha hűtőben tárolod másnap csak sütni kell,jöhetnek a vendégek.Bármilyen salátával pompás !
Lehet nyers burgonyát is használni /akkor több sütési idő /
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: 91cd7718ad, 2010. jún. 22. 10:14
A rakott karaj katamamamódra elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.