Ratatouille (francia padlizsános egytálétel) recept
A Ratatouille (francia padlizsános egytálétel) hozzávalói:50 dkg padlizsán
50 dkg cukkini
50 dkg paprika
50 dkg paradicsom
2 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
só,
bors
A Ratatouille (francia padlizsános egytálétel) elkészítési módja:
Felszeleteljük a padlizsánt és a cukkinit, a paradicsomot és a paprikát pedig kockára vágjuk, a vöröshagymát, vékony karikákra. A padlizsánt ízesítjük (só,bors), majd megpirítjuk, ezt tesszük a cukkinival is. Majd megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a paradicsomot, kicsit pároljuk, és belekeverjük a többi zöldséget is, ízesítjük lassú tűzön fél órát főzzük, hozzáadjuk a fokhagymát és még öt percig a tűzön hagyjuk.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: access, 2010. jún. 19. 06:01
A ratatouille (francia padlizsános egytálétel) elkészítési módja és hozzávalói.