Karfiol rakottas recept


4 főre 2 db közepes karfiol,
só,
zsemlemorzsa ,
2 tejföl,
2 kefir
2 tojássárga
zöldsaláta
A Karfiol rakottas elkészítési módja:
Megtisztított karfiolt félpuhára főzöm.Levét leöntöm,langyosan zsemlemorzsában megforgatom,kivajazott edénybe lerakom.Bőven megöntöm a kefir,tejföl,tojássárga keverékével ,aranysárgára sütöm.
levét következő levesben felhasználom
saláta amit szeretsz /nélküle is fincsi
tojássárga kihagyható!
Mi igy szeretjük .
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: 91cd7718ad, 2010. júl. 4. 10:12
A karfiol rakottas elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.