Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Karfiol rakottas recept

Karfiol rakottas recept

Elkészítési idő 40 perc

A Karfiol rakottas hozzávalói:
4 főre 2 db közepes karfiol,
só,
zsemlemorzsa ,
2 tejföl,
2 kefir
2 tojássárga
zöldsaláta


A Karfiol rakottas elkészítési módja:
Megtisztított karfiolt félpuhára főzöm.Levét leöntöm,langyosan zsemlemorzsában megforgatom,kivajazott edénybe lerakom.Bőven megöntöm a kefir,tejföl,tojássárga keverékével ,aranysárgára sütöm.

levét következő levesben felhasználom
saláta amit szeretsz /nélküle is fincsi
tojássárga kihagyható!
Mi igy szeretjük .


Kategória: Egytálételek receptjei


A karfiol rakottas elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook